Friday, July 15, 2011

Pagi yang Sejuk zZzZz

mengantuk nye pagi ni 
kepala aku sgt berat 
mungkin sbb hujan dan jugak aku pulut kuning kot bfast td

klu la aku dpt balik rumah tido kan besh 
dah la boss tak jd meeting pagi ni
die ade kat dalam bilik 
nk ngular pun tak dpt

klu tidak dpt gak aku bersandar sambil peluk bantai 



Note: aku tido awal smlm sebelum kul 10 pm semua dah sunyi dah .....

5 comments:

ch@ said...

samala kt sini eima. sejuk je. mata tak ngantuk pun tiba2 terngantuk. dah tu, ramai lak orang takde kt opis. sunyi je.

syawalsimpsons said...

padan la muka monyok je pagi tadi,.,,ngantok rupenyer

Amy Syaquena said...

Beb pergi cari minuman panas la kasi cargas sikit mata tue..

eima said...

@Amy Syaquena

dah cargas dah ni .. br mkn nasi kerabu ngan kuih seri muka...sedap ....

Bionic women said...

hehehe..sejuk kan pagi ni..me pun kul 10 landing semula sebelah anak..ngantuk jer ase. hehe