Thursday, July 14, 2011

Pelik Bgn Awal @ Lambat ... sama je

aku pelik betul la 
bgn awal ke bgn lambat ke 
ttp kuar umah kul 7.10 pagi 

hari² aku bgn kul 6.15 pagi
iron bj & tudung
mandi + bersiap
solat
kemas beg taska Fahim
buat susu utk fahim


hari ni bgn lewat kul 6.45 pagi
masih buat semua xtvt sama setiap pagi
iron bj & tudung
mandi + bersiap
solat
kemas beg taska Fahim
buat susu utk fahim

masih boleh kuar 7.10 pagi jugak dr rumah 
punch in kat opis kul 7.18 pagi
hari² beza dlm 2-3 minit je faktor keadaan lalu lintas

pelik kan 
beza 6.15 am ngan 6.45 am adalah 30 minit
ape aku wat ngan 30 minit tu hari²


Note : panjang tukang kejut aku .... tp smlm dia amik ubat selsema ... sampai tak terjaga tdo .... hahaha

9 comments:

syawalsimpsons said...

sama la ngan laki aku pun tukang kejut aku gak

aanie said...

sama la ngn sy...bgn awal ke lmbt keluar rumah kul 7.30 gak..huhu...8 minit je g keje?? bestnya...

♥cikmOt♥ said...

kiraya aku lagi awal bangun dari ko...hari2 bangun 530 pagi...tapi beg taska budak2 aku dah siapkan petagn balik keje tu...

baju lak memang setiap sabtu iron tuk seminggu punya...jimat letrik kekdahnya...huhuhu

eima said...

@aanie

umah dekat je dear...pagi2 tak jem lagi melainkan trafik lite buat hal je

eima said...

@♥cikmOt♥

awalnye ptt la tido awal ... hehehe
ai kan pemalas kak ... so semua waktu pagi br nk wat...kekeke

hyazz said...

hahaha... dah awal...mesti asyik dok pikir...xper lambat lagi nih... sama lah kiter...hahaha

ummiaqeef said...

mmg camtu. kalau cpt kite lambat2 je wat keje.. kalau lmbt tu kelam kelibut sik tgk jam je tu yg leh set time same, ekekeke.. aku alami situasi yg same cam ko. lg pulak aku g nganto aqeef dlu, giler pantas bawak kete, hahaha

ch@ said...

ahahaha kau sama je mcm aku. sebab mindset dah kata 7.10pg kaluar rumah. so mmg mencapai target la.

Bionic women said...

pasnih leh ler bangun lambat hari2..haha