Tuesday, July 26, 2011

Saje Meronda Kawasan Kejiranan P.15

1st time pegi playground kat kaw. kejiranan aku ni
abah je la melayan budak kecik nih 
lagipun Fahim dah lama tak jejak kaki 
kat playground rasa nye dah lebih dr 3-4 bulan kot
bkn mama ngan abah tak mo bw die yg tak mo pegi 
pelik betui klu bw je ...tak sampai 5 minit ajak balik dah


abah bkn naik bebetui ye 
saje nk xcited kan budak kecik tu je


abah terpaksa panjat jugak sbb fahim dah melalak gayat
sabo je la 


time kami sampai ni ... budak dlm umur 8-11 tahun gitu tgh dok bergaduh... alahai ..sampai menangis² baring atas lantai ... anak sape la tu ... sabo je 



Note : ikut sape la gayat tu .... aku rileks je panjat pokok sampai pucuk....abah pun sama





8 comments:

@e_da said...

hehhe kelakar fahim pandai gayat.. mika lak mama dia tgk dia gayat sebab taknak turun bila dah naik

eima said...

@@e_da

mika pun gayat ... hahaha
dulu fahim lalu kat penutup longkang pun tak leh .. skrg dah ok ckit cuma yg tinggi masih lagi takut

Amy Syaquena said...

eh ni fahim main ke atau ayahnya, nampak cam ayahnya pulak lebih hehehehe...

p/s: beb amy add awak kat fb kena ignore huhuhu..

:.nick.: said...

hoh kalau anak aku guling2 tak cukup tanah ha ...nak main jerk kijenyer....tapi kalau ko kasik la cite otomen gaya ker doraemon ke...kompom die tak layan....hahha

::NureeN:: said...

PG la tmpt paling anak2 suka kan... fahim gayat.. hheehe.. x pe lama2 nanti ok la... klau ellesya ni dia siap gayut lagi kat paling papan lunsur tue..

eima ada join contest ni kan

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/giveaway-pra-ramadhan.html

bukan nureen yg anjur tau..
eima click kat cini & jwp kat cini k ;p
http://mummyayu.blogspot.com/2011/07/giveaway-pra-ramadhan.html

mama rifQy said...

budak2 mmg xcited kan kalau pegi playground..Iqy pon same

ch@ said...

fahim gayat ke? olooo. habisla kalo oni join, oni tinggal fahim kat bawah. oni suka panjat2 ni.

eima said...

@ch@

fahim tgk je ... tak heran pun budak2 lain panjat ... dr kecik tak suka panjat2 tingkap ke ..kerusi ke