Monday, July 18, 2011

Susu Seawal Usia Kandungan 6 Bulan

Normal tak klu dah ade susu time ngandung 
sbb slalu nye ibu² lain ade susu bila dah melahirkan 
tp aku plak kandung umur 6 bulan dah start ade susu

dulu waktu ngandungkan Fahim 
pelik jugak bila tanya pada misi nurse
die ckp betul la itu susu

ngandungkan adek Fahim 
aku alami mende yg sama 
tp klu aku cite kat org ...ramai tak caya 

so aku nk tanya pd kawan² yg tgh ngandung skrg ni 
korg ade alami cam aku tak ??
korg penah try picit tak nenen nipple korg
ade tak kuar ...bintik² air ??

cuba korg try ... mana tau kot² korg tak prasan yg mmg korg pun dah ade susu time ni ...




Note : enPanjang penah tanya .... aku ade susu tak ngandung yg kali ni ....cam Fahim dulu .... jawapan aku tak .... hahahhaha

14 comments:

MRS. K said...

elok la tu ade susu.. hehee

MaMa_AdHa said...

normal kak... sy pun alami yang sama... pregnantkan twin bru ni 5 bulan pun dh rasa bengkak breast. kalo picit confirm kuar air

Nini D.. said...

manja...tu normal..jangan riso..takde pape yg luar biasa.. :)

syawalsimpsons said...

aku x penah lak alami...yang aku tau pas beranak si syawal baru ada...mmmm..ok la tu dah ada awal2 ni

~aSHa~ said...

bagus la tu ada susu..mesti byk ni susu...

tapi ada je kawan2 akak yg dah ada susu di awal2 kandungan..

------------------------------
enPanjang nak menyusu ke? ehhehehhehehee ke dia tanya nak menyusu penuh ke tuk baby? yg mana satu ni? ahahahhaa

ummiaqeef said...

mmg kadang awal dah ade.. x ingat la dulu mase ngandungkan aqeef start bile dah ade. hehe..

eima said...

@MaMa_AdHa

ye ek ...
sbb org lain ...yg kenal2 la diorg pelik...huhu

eima said...

@Nini D..

normal .. dah isteri endoktor kate normal ...yeay

eima said...

@syawalsimpsons

tu la ... sbb kakak opis yg lain cam ko ... pas branak br ade susu ... cam aku plak ...awal2 lagi dah ade susu ... diorg dok pelik2 aku pun pun konpius... hahaha

tp aku tak yah nk urut2 ... cam fahim dulu tk de nk jerit lapo

eima said...

@~aSHa~

enPanjang klu die tau ade susu .. die geli ... hahahaha

eima said...

@ummiaqeef

klu korg kate normal .. ramai yg alami ... bagus la tu ...

TQ tau sabtu ari tu ....

deelira@deeliraz said...

ada la.. zue pon ada dl. :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nmpknya sy xleh wat la ea sis..hahahah...

p/s: mat potpet gak tu...

maszmadi said...

erm, x penah cek la plak.. tapi lepas deliver dulu, dah picit2 pon susu x mor kuar.. huhu, camaner lak tu..