Friday, July 1, 2011

Tempahan Barut Bayi Diterima

Perhatian kpd semua ibu² yg bakal menimang cahaya mata ♥

Tempahan Barut Bayi dibuka skrg





Size : 47.5 cm(P) x 13.5 cm(L)
Material : 100% cotton

Harga : RM 3.00
Tempahan Minimum : 5 Helai


Postage : RM 4.50


Untuk Tempahan boleh tinggal komen anda di entry ini.


Sebarang pertanyaan juga boleh diajukan di entry ini juga.


Terima Kasih.







Note : bkn aku jahit/jual aku tolong promote, tlg kawan

15 comments:

syawalsimpsons said...

hehheh...ok la tu tlg [romote kan..nnt x lm ko lak yang menjual..hehehhe

cikmOt said...

kain cotton lembut ke cotton biasa???

eima said...

@cikmOt

100% cotton + jahit sendiri

MRS. K said...

ko jait ke wei??

cikmOt said...

yang akak beli ni pun cotton gak...lembut jek...serap peluh la...kain dia jenis cottonn cam kain bedung tu...cam ada post kat entry itu hari...

eima said...

@MRS. K

nampak sgt ko tak baca abis entry aku tau ... aku tlg promote ja la

~aSHa~ said...

eh murahnya...
tapi akak tgh tgu barut dari member...dia kata nak bagi...kalo dia mcm lambat2 nak bagi atau terlupa...akak beli dgn ko la ye....(kalo lambat2 bagi...susah la nak cuci..akak dah prepare nak cuci dah ni)

eima said...

@cikmOt

o0o ... cam bedung tu .. ni tak, kain cam baju sekolah tu ...

eima said...

@~aSHa~

tp kak ade kos postage ek ... budak tu td lupa nk ckp ....RM4.50

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

rajin2 promote yer..bagus

ummiaqeef said...

aku dulu mak aku yg jahit, hehe.. sekarang ni memacam corak ade kan..

maya amir said...

wahh bagusnye... susah nak carik orgh buat barut skang ni..org skang slalu pakai zip zap kat kedai tu jek..tapi saya nasib baik MIL buatkan.. nanti kalau ade kawan2 yang tanye, saya promote blog ni jek:)

LiErOSe~QiEmi said...

sebbaik ada baca note, klu tak dah kuar soalan, ko jahit ke?? hahaaha..

aku guna barut masa qimie dulu je, elok lagi..

Bionic women said...

kita dulu mak yg jahit...
tengok barut ni teringin nyer nak baby lagi..oohh..pleaseee!!! hehe

wahida said...

murahnya...kalau ada baby lagi harus tempah ni...