Tuesday, August 23, 2011

Aaron Aziz Berlakon dlm Filem Hollywood

aaron_aziz_4

wo0ow 
aku tumpang bangga la tak jd la bangga
tak byk anak Malaysia salah la plak ...aku lupa la 
yang yg terpilih berlakon di Hollywood
aku tau pun Dato Michelle Yeoh
Ibrahim Pendek 

tadi saje je terjah Oh! Artis 
saje nk baca² tgh boring nih 
Aaron Aziz akan berlakon dlm Filem Prince of the City
jd pembunuh upahan

Filem ni aku rasa cam penah tgk la dulu²
filem lama cite NYPD pasal polis nk bongkarkan kes tali barut polis 
yang terlibat dlm sediket dadah


korg nk baca sila terjah Oh! Artis



Note: Modal dah tak dak la ni ... hikhik 
TQ K ngan yui ye...hahahhahah

13 comments:

MRS. K said...

oi.. die bukan malaysian,

die singaporean laaaaa

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

aik..singapore tu kak oii..

eima said...

@MRS. K

@nuyui a.k.a miss NUSHA

heheh tersalah la plak ...hahahaha
aku lupa la ....

Amy Syaquena said...

Macam mane boleh silap nie , dia dari singapore la dear..

p/s: asal lame x nampak awak ye , amy ada buat salah ke huhuhu:(

eima said...

@Amy Syaquena

dear sila rujuk entry nih ek ... mmg ima tak leh nk terjah blog amy dah ...huhuhu kite lagi sedey tau

http://mysweetzlife.blogspot.com/2011/08/office-aku-blocked-blog.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hakhak..sis ni ade2 je kan..lalalal..

p/s: ler,dh lmbt ea..thn depan la ea..xpon raya haji..hahah..

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

haaa raya haji promote lagi tau ....hehehe

cheqna said...

hahahaha
singapore punya orang ni...=)

Zue AnnaLeeya said...

mcm mana seth tan yg romantik jadik pembunuh upahan erk??? hehehe...

♥cikmOt♥ said...

tak tau nak bangga ke idak ni...hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

hikhik... takpe, entry 0 pun aku buka, bace blog ko ahhaahah

eima said...

@♥cikmOt♥

kak ko jgn bangga kak ... hahha

Cik Muda Sae said...

muka dia mmg ada style jadi retis internasional la...hihi~