Thursday, August 4, 2011

Aku Rindu Bantai kat Umah ...huhuhu

hari ni br hari khamis 
lambat nye nk tgu sabtu 
aku dah tak daya nk bgn pagi² dtg kerja
aku nk tido sampai tgh hari pas sahur

dah 4 hari aku bercinta nk bgn 
klu tak pikir kan boss aku
cuti semakin semput 
dah lama aku tido kat umah


rindunye bantai kat umah



Note: lenguh dah rahang aku ... silap² bleh jatuh kang....

25 comments:

♥mama eza♥ said...

rindu jugak...sakit tengkuk ne dok tdo kat meja tadik..

~aSHa~ said...

itu la time2 gini...dugaan betul

syawalsimpsons said...

bukan tempat ko pon ada bantai ke...pakai je la bantai tu...letak bantai atas meja n muka atas bantai....n tido...kikikikiki

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hakhak..nak tido aje kejenya sis ni!!

Huda said...

hehehehe..sikit je lg nak sabtu..sabar2..

ummiaqeef said...

aku mati2 ingat harini hari rabu, sudahnye x pakai batik. hahaha.. patut la rase lambat je nak abis mggu ni, aku mamai rupenye pepagi hari..kahkah..

r'Da said...

kan.. nagntuk penat sume2 ade.. mcm nk duk umh baring jek..

@e_da said...

lepas sahur mmg kalau boleh nak pejam gak mata kejap kan.. ngantuk

maszmadi said...

hoho, sok masz coti.. so leh arr bantai kat umah..... jom join.. hehe

LiErOSe~QiEmi said...

samaa la wehhhh!!! malas gile nak gii keje... aku bulan pose ni asik la lagi 1 minit nk kol 8 punch.. semalam merah 8.02, ari ni 8 tepat.. huhuhhu...

Cik Anita said...

salam

adakah sebab bulan puasa jadik malas? hehe. memang mood tgh malas gile. hish.

Amy Syaquena said...

nasib la amy keje x de time , ikut suka je hahaha..

Edy Zaidi said...

haha..sabar2..makruh tido lama2...:p

eima said...

@♥mama eza♥

yeay esok dah sabtu....

eima said...

@~aSHa~

ye la kak nk slamba letak pala atas meja boss ade

eima said...

@syawalsimpsons

boss ade je la... lg pun perut aku mengah tido gitu

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

tido la besh...

eima said...

@Huda

tak sabonye nk tgu esok

eima said...

@ummiaqeef

org tak sabo nk cepatkan hari ko plak nk lambatkan hari....

eima said...

@r'Da

besh kan klu dpt baring peluk plak bantai bucuk

eima said...

@@e_da

aku hari2 pas mkn tido balik pastu mula tak mo bgn

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

jln jem la ....

eima said...

@Cik Anita

aku pun rasa mende sama sbb tenaga cam kurang ckit tu yg asek lemau je

eima said...

@Amy Syaquena


besh nye .......
bleh tido lama2

eima said...

@Edy Zaidi

titdo tak tido bila mlm je la