Monday, August 15, 2011

Bonus Raya Masuk Hari ni?

sbb aku tgk ramai yg tak pegi keja ari ni 
jiran²ku keta semua tak gerak² lagi time kul 7.15am
jalan yang agak lengang
org opis yg ramai EL

dan yang pasti td aku suruh enPanjang check kan 
mmg ada dlm acc dah

shopping raya enPanjang ngan Fahim dah setel 
hari sabtu ahad lepas 
shoppingan utk aku kali ni tak dak 
sbb cam rugi je beli takat nk pakai tak sampai 2 bulan lagi
aku cuma nk beli tudung je 




Note : mesti jem gile kat JUSCO, SOGO, PARKSON ngan tmpt shopping yg lain hari ni dan minggu² sepan

13 comments:

syawalsimpsons said...

aku pon dah check..pon ada dah....opis aku pon ramai yg x da...jalan lenggang je

♥cikmOt♥ said...

hehehe, sure dah masuk...aku dah siap bayar utang dah ni...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

amboi2,syokla deme ea..heheh..

eima said...

@syawalsimpsons

sronok tul tak dak org kan ...

eima said...

@♥cikmOt♥

utang kuih raya ke kak ....

MRS. K said...

aku punya dah setel.. laki n anak tak beli ape lagi.. huhu

cheqna said...

minggu2 sepan??
hehehehe
hahaha kompem sesak....

hyazz said...

ala..beli je manje..pasni leh pakai lagi

rasp said...

bestnya ada bonus raya....
w'ouls nie tiap2 tahun terkecur je dok dengar sana sini bonus hehehe....

ummiaqeef said...

nak carik brooch bling² lah..hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: haha,lbh 10 perkataan ni..nmpk benar nk sgt kad ea..okies2,nantikan ea..

jgn lupe email sy ok sis..

maszmadi said...

ala.. aku nyer x masuk lagik... ntah bila la opis aku nak masukkan ni yerk.....

but semalam dah pi soping kasut untuk my lil aisha... hehe swonok coz lama x beli kasut utk dia.. hehe

mamalieyna said...

confirm masuk eh..herm..tp aura nak soping takde aa..bfore posa dl ada la soping sket baju anak, diri sndiri takde aa..baju peknen buat sndirik je..hee~