Friday, August 19, 2011

esok yang ku nantikan

gile lemau hari ni
dah 2 hari ko tido bgn lmbt
selagi Fahim tk bgn selagi tu mama die tak bgn
pas bgn terus abah ajak jalan 
ikutkan nafsu aku nk sambung lagi cuti 
sronoknye dok umah
rileks ngan tenang je
ko nk terbaring terlentang 
tak dak sape nk tego

kat opis pun tenang gak 
tp nk baring terlentang tertonggeng tak bleh ....huuwaaa

smlm dah setel dah brg yg bajet nk beli 
bj² raya abah ngan abg aku kat kg
kuih raya diorg


Jcard nape aku tatau ko ade smlm ...hukhuk


Note : aku rindukan esok.... 

11 comments:

rasp said...

mmg syurga dok rumah kannn...

Huda said...

esok cuti lg :) hehehe..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

jcard sy dah tamat..waaaaa!!

ch@ said...

kau tak dpt notice kat hphone ke iema? aku setiap jcard mesti dpt mesej, aku je yg tak pegi2. duit non-ado. ;)

olooo esok blk rmh mertua. huuu.

cheqna said...

ouh...cheqna sedang berada di rumah.... baru pah setelkan ngemas2 dapur..
heavennya berada di rumah hahahahah

LiErOSe~QiEmi said...

aku pun macam tu.. rindu gak nak dok rumah hikhik

eima said...

@ch@

tak dak ..slalu jusco anto yg dekat2 ngan putrajaya je ... yg jauh kl nun tak de ...huhu

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

Gen2Merah said...

selamat bersahur..

berkunjung dari blog cik Lulu Caldina..
followed u .. salam ukhuwah

Ikhlas
~GenMerah~

r'Da said...

selamat berhujung mggu.. arghh best nye baring jek 2hri nih.. sok mcm mls nk g keje..

Amy Syaquena said...

Dah beberapa hari x singgah sini , ko sihat ke beb...