Monday, August 22, 2011

Hangin...Hangin.....

aku bosan gile ni 
bosan sbb ape ??
bosan sbb aku tak leh nk reply
semua org plak tu 
sakit ati betui la 
ni dr pgi tadi ni 
dah brape jam tah 
ape tah prob nye

wat entry boleh 
BW boleh tp nk reply tak leh la plak 
dr pagi tadi aku BW je tanpa tinggal jejak




Note: pesal la ngan tenet aku ni ..... saje ja tau buat aku hangin 

8 comments:

~aSHa~ said...

intenet kadang2 dtg giler tak menentu..puasa jugak kot

amiey lee said...

aku kna gak dulu smpai lani ada beberapa blog tk leh nak tgl komen..

cheqna said...

kengkadang mende2 macam gini yang menyebabkan cheqna jadi sakit hati tau...

@e_da said...

sini pun sama tenet kong jek.. nyampah

Nad @ MamaZakwan said...

sabaq na... ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

internet slow kot eima?

ummiaqeef said...

bese la tu.. internet ni kadang ok kadang x ok.. sabar ye..hehe

ch@ said...

aku pun tak reti bila benda mcm ni terjadi kat aku. biasanya, satu hari aku lepu je la buat kerja lain. esok2 aku buka semula dah normal balik.