Wednesday, August 24, 2011

Ingatkan Takde Rupenye ade Jugak



aku ingat tahun ni tak dak tugasan kad raya 
rupenye ade jugak

tp tak byk
hanya 10 keping saje 
yeay

klu dibandingkan ngan tahun lepas 
lenguh tgn aku nk mencop nama
ngan menggunting alamat
menaip bagai

mintak² tak de dah pertambahan 
sbb masa dah suntuk..aku mls


Note: agak² boss baru ni bg duit raya tak .... boss lama tak bg duit raya tp slalu bg duit topup....

37 comments:

♥cikmOt♥ said...

bos dah bagi dah wit raya ari tu...hehehe...

@e_da said...

sempat lagi tu dah nak dekat raya.. ehheh

rasp said...

sib baik skit kan....
tugasan wajib akak nie dik oiiii...
mmg bosan tul buat keje nie...

amiey lee said...

aku plak setiap tahun mesti tak miss buat benda nih...kalau raya aja mesti dlm 40-50 kad nak kna wat..tapi start raya tahun ni..company dh start wat e-card dah..sos end email ajaerk hahahaha save pokok nak ditebang..

nak wat cmner company aku terlibat dlm projek environment safe n golden globe.. kra bumi hijau la.. ;p semua nak e aja...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..topup pon kira bgus tu kak..

cer bodek lak..hahha..

~aSHa~ said...

tahun ni akak tak kena....last year byk jugak

Huda said...

if rezeki dpt insyaAllah ade la nnti tu :)

Masni Syafie said...

saya xpernah langsung...bestnye dapat duit raya dari bos..sy xdapat..huhu..

doa2kan mane tau bos ade rezeki lebih ker?hehe

cheqna said...

moga2 ada la tu nanti duit raya..
hahahaha

maszmadi said...

taun lepas banyak kad, taun ni 10 kad.. taun depan ntah2 xder kad dah.. bos2 main bg ucapan kat FB jerk.. haha

ummiaqeef said...

aku baru sudah antar kad raya bos harini.. byk tu dekat 50 keping.. lotih makcik!

wahida said...

boss lama selalu bg wit topup? wah...bestnya...mesti baik boss tu...

syawalsimpsons said...

tempat aku pon sebok la ngan kad raya gak...dah tu...nak deco2 bagai...

Amy Syaquena said...

insyaallah kalau ada rezeki mesti ada duit raya tue..

LiErOSe~QiEmi said...

wajib la ada manje... nama pun bos kan.. byk click

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: tu la pasal..beza jauh tu..

SYANI said...

Bos baru saya ni pun belum bagi duit raya lagi..

Cik Muda Sae said...

meh la datang laye umah kitew....bole pat wit hookey.....kekeke~~

Papa Mifz said...

harap x de penambahan la yer..dah nak raya sure malas tuh sampaikan...hehe

eima said...

@♥cikmOt♥

ko bkn takat boss .. opiser pun bg ..aku takdak... aku pun mls bg gak la

eima said...

@@e_da

tu pasal slalu last minit tau..mencik

eima said...

@amiey lee

rugi kan dok anto kad raya nih ... makin panas la bumi kite... save d earth ..save d earth....

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

topup tu boss lama .. boss br takdak ...huhu

eima said...

@~aSHa~

boss kesian kat kak sha kot...hehe
tp boss lama dulu semua org die nk bg kad raya ... dekat seratus keping ...

eima said...

@Huda

huda tlg doakan lah...hehehe

eima said...

@Masni Syafie

penah seklai je dpt dpt duit ry dr boss tu pun boss pompuan...

eima said...

@cheqna

sape la nk bg ... huhu

eima said...

@maszmadi

FB kat opis kena blocked...hikhik

eima said...

@ummiaqeef

aku letih tang nk gunting tampal tu... pastu nk kena belisetem bagi ...

eima said...

@wahida

baik.. cam ayah²..suka
duit tak kedekut la...

eima said...

@syawalsimpsons

seb baik la aku tak terlibat bab deco2...klu terlibat pun aku wat dek...hahhaha lantak korg la

eima said...

@Amy Syaquena

amy sorry tau ..kat umah tak leh online sbb dak kecik nk main je keja nye... kadang tu abah topup broadband sesia je.. tak leh nk online

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

boring tau keja ni ...

eima said...

@SYANI

jom kite doa2 mana tau dpt duit raya nanti..hehehe

eima said...

@Cik Muda Sae

ye ke .. sikit ke byk... demand tu org nk duit kat die tuh...hehehe

eima said...

@Papa Mifz

bkn takat malas dah....
tatau describe dah ... mmg tak mo buat dah...hehe

Fida Ghazi said...

10 je eima? aku dekat seratos!! pengsan...
tapi aku print terus atas kertas sticker.. nak menggunting alamat tu.. tak daya aku..