Monday, August 15, 2011

Jeans Miki Kids Hanya RM4.50 !!

percaya tak ??
sila la percaya ...
sbb itu lah sebenarnya
aku pun memula tak percaya 
tp sbb kan ade bukti resit pembelian 
aku terpaksa percaya

aku tukang pilih enPanjang tukang bayar
aku dok jauh dr kaunter usha² cash mesin je 
aku dah was² ngan laki aku 
pesal die bayar hanya RM44 je 
ni menimbulkan ketidakpuasan hati 
ingatkan die tak byr or campak je bj ngan suar yg aku pilih utk Fahim 

rupenye mmg rezeki fahim dpt jeans yg harga RM4.50!!
mana nk dpt ...klu tau la...aku amik lebih dr tu 

korg nk kan bukti ??



 pic resit tak brape clear la 
guna enpon je ....huhu

tempat shopping adalah JUSCO

Harga sebelum less RM99
less 50%
sepatutnya RM49.50
tp oleh kerana rezeki Fahim jeans tu hanya bernilai RM4.50 je

aku dah check condition jeans sgt ok 




Note : tokey jusco tu tak leh tuntutkan dr aku kan ... mmg cashier  scan tag tu kuar harga tu... tp enPanjang kata awek cashier tu terpegun ngan kemachoan die tu yg dpt murah ..pooorah citt

9 comments:

♥cikmOt♥ said...

memang rezeki fahim la tu...hehehe

MRS. K said...

aku pon tumpang poooraaahhh

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..rezeki hebat ni!!

ummiaqeef said...

rezeki..rezeki..hehe

Pn. Zana said...

berbaloi wehhh.

@e_da said...

giler la murah .. cashier pun tak perasan gaknya... tu bukan 70% tp 95% tu sale .. hehehe

Zue AnnaLeeya said...

wahhh... murah tuh....
sale giler2 ek jusco...
nape kuantan takdok jusco?? huhu

L said...

rezki3///

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

~aSHa~ said...

mmg rejeki tu...