Saturday, August 27, 2011

Jom Kite Pulang Ke Kampung



time ni kitorg tgh dok get ready nk balik kg dah
tgh kemas + sumbat brg yg aku lupa nk masuk dlm beg
pas sampai kampung leh la requst kat MIL nk mkn pepe 

yang pasti nanti sampai nk jalan² segamat ke kuantan ke
lama wei tak pegi 
cari juadah berbuka yg tak dak kat cni 
yang paling penting nk cari Murtabak Pekan Mengkasar



Note: mudahan² perjalanan kami mudah dan selamat....

5 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat hari raya iema n co..
semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju..

hati² kat jlnraya..
psst, td kete adik dh kena ciumm.. huhuhu

~aSHa~ said...

selamat hari raya...berhati2 di jalan raya ye....

PUANSTOBERI said...

skmt hari raya dan slmt makan murtabak mengkasar :D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

berhati2 yer sis..

slmt hari raya..

balik bercuti nanti kt komen2 lagi ea..

ngeh3..

mamalieyna said...

salam aidilfitri..maaf zahir batin..~

syoknye lama cuti beraya kan..kak eina ja masih di KL ni, sempat cabut lari balik jap mlm ni, tp esok kena balik sini semula, en suami kerja la..huhuhu..

selamat berhari raya~