Wednesday, August 24, 2011

Jom Minum Milo Sampai Sembelit




yeay aku dpt milo FREE ada kakak opis bg
2 kg plak tu 
tah bila la nk abis ni
silap² sampai milo ni keras tak abis²
rezeki jgn ditolak
balik karang minum milo sampai sembelit 



Note: pesal la ngan hidung aku ni ... terbau² cempedak goreng ni.... ngidam ke aku ni

21 comments:

cheqna said...

apesal dapat free????
jeles ni

amiey lee said...

heeee...bg sikit kat aku le eima...leh gak wat milo susu ke milo es ke milo panas ke..agar2 milo ke.. :p

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

haha,jgn jd sembelit kak..

bhya tu!

ch@ said...

padanla aku terbau-bau milo kat sini, rupanya ada orang dpt milo free. boleh bancuh utk tetamu. milo ais satu!!!

aku baru makan cempedak balik langat hari tu, cempedak goreng yg sedapnyaaa. rasa nak songlap bw blk je.

eima said...

@cheqna

sedekah kate nye....

eima said...

@amiey lee

nak ke ... aku bg separuh nak ??

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

gile ..klu bebetu sembelit... sakit wo0o ..berdarah montot...huhu

eima said...

@ch@

ramai mana la tetamu nk mai umah ni ch@...
nk wat open house sure aku dah tak larat nanti... sarat dah time tu ..huhu
ingat nk bw balik kg bg kat abg ipar yg anak die ramai tu la ....


sedap nye cempedak goreng... seketul pun aku tak merasa lagi sejak ngandung ni ....

syawalsimpsons said...

ngidam la tu....dapat cempedak goreng...kasi aku sikit..kikikiki

Nini D.. said...

ko xnak milo tu anta kat aku...aku,laki aku,Cik Mat die hard fan MILO!!

Nad @ MamaZakwan said...

bak mai secawan.... =p

Edy Zaidi said...

minum milo jadi sihat dan kuat...hehe

syieda_joy said...

hihihi..syieda minum milo secawan pun dah smbelit..hahaha..

slmt hri raya akak ^_^

hyazz said...

tak abis ke manje..bak la sini sikit...kami suker tu

deelira@deeliraz said...

milo mmg mudah kerassss... geram kadang tuh..

syariza09 said...

cer buat milo ais masa berbuka nanti....sejukkk d tekak :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

rezeki.. =)
wat biskut lapis milo tu bessshhh..

HEROICzero said...

kalau dah malas sangat nak bancuh , ratah jek . ha ha ha .

wahida said...

bestnya....kalau dapat kat aku lagi best...sbb anak2 aku suka minum milo...

apa kata ko pass kat aku sekilo? sekilo lagi ko amek...

haha!!

wahida said...

selamat hari raya...
ampun maaf dipinta kalau ada terkomen over kat sini yer....

armouris said...

lagi info tentang sembelit di SIHAT SELALU - Sembelit : Kesukaran Membuang Air Besar