Monday, August 22, 2011

Kad Raya Pertamaku ::TQ Cha@::

TQ Ch@

sebenarnya kad ni sampai dah lama 
dah dekat 2 minggu kot
tp disebabkan aku asek terlupa nk wat entry TQ ni 






Note : pagi ni ideas tak dak ...mood pun tak dak gak ....

10 comments:

syawalsimpsons said...

ko tak nak kasi kad kat aku ke...kikikikiki

cheqna said...

wah...beshnya dapat kad raya =)

ch@ said...

sama-sama eima. tak pyh buat entry pun aku tak kisah la, janji ko note kat aku kad tu dh sampai. hehehe, thanks for this entry.

@e_da said...

kita pun dpt.. rajin dia kan

amiey lee said...

eima - aku tak dak kad raya..huaaaaa takdak sapa ingat kat aku :p

amiey lee said...

eima ko nak ke kelambu tu..harga rm50.. tak termasuk penghntaran..tapi kalau ko dekat leh je jumpa aku bg terus..save duit tak yah bayr caj penghantaran dah ;p

Huda said...

kite x de dpt kad raya pun thn ni:)

maszmadi said...

kepala dah ingat raya dah.. tu yangg xder mood nak berbloging kan.. hehe

LiErOSe~QiEmi said...

ada gak... aku.. buka kad raye untuk bos aku ada laaaa

syariza09 said...

ada gak kwn2 yg igt