Thursday, August 18, 2011

Korg Rasa la Ape Yang Sesuai


aku tak penah rasmi lagi bj² ni 
sejak dpt dr hadiah GA ari tu

aku nk mintak pendapat korg la tudung ape ek seswai ngan baju ni
aku kan tak brape reti nk match2 kaler sgt
yg purple tu ok lagi
yg bunga2 sebelah tu
aku nk cr tudung senang iaitu awning
nk beli kaler pe ek

awning kaler pe
tudung nye kaler pe 
ingatnye nk wat pakai waktu preggy ni
sbb bj ni jenis loose




Note: dah dekat setahun dah bj ni dpt dulu tak terpakai lagi..sebenarnye ade lagi ....gambo kat opis plak


15 comments:

cheqna said...

yang pepel kena cari tudung bunga2 sebab baju tu kosong kan
yang lagi satu cari kale bunga baju tu

.::Lynn::. said...

tudung plain, ikut warna bunga...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

yg bunge tu car wrna coklat muda cun gak...ikut bunga yg besar punye kaler ok..

♥cikmOt♥ said...

beli tudung fareeda la...cantik2...hehehe

♥mama eza♥ said...

xnampak kaler ape baju tuh..hehehe

PUANSTOBERI said...

comey nya baju. akak kenan gak baju yg ala ala bunga tu.
tp tu lah, nak beli kang org duk tanya peknen ke, udah emo plak kan. hihi.

Okeh. beli tudung awning kaler krim pun oke, coklat pun oke. Sok2 ada baju lain sng nak match gak :)

@e_da said...

kalau yg bunga2 tu kan.. awning cream pastu shawl pink peach pun ok.. kalau nak pakai tudung awning tu cari peach plain pun ok... ikut warna bunga

MRS. K said...

gambo tak clear la.. baju pepel kah itu?

ch@ said...

coklat lite pun cantik. tudung dan awning. kalau ikut warna bunga pun cantik juga.

Huda said...

warna cream ok kut, atau coklat light..bawak je baju tu pegi kedai then match2 kan..

ummiaqeef said...

purple tu cari tudung bunga2 purple lah..yg sebelah tu tudung plain ala2 kaler bunga..

rasp said...

yg pepel leh cari tudung bercorak since bajunya plain...
tapi yg baju munge2 tu cari le tudung plain...kaler tudung ikut kaler bunga tu...

maszmadi said...

yang baju bunga2 tu kan, carik tudung kaler krim yang lilit2 n ada manik besar gantung kat ujung tu, mesti cantik ko pakai... pastu ko pakai sual preggy kaler putih.. so sweet.....

Zue AnnaLeeya said...

warna krim pon ok rasanya..

Cik Anita said...

warna cream sesuai untuk semua... :)