Tuesday, August 16, 2011

Mimpi Baby Boy Lagi ?

aku mimpi lagi yg kandungan aku adalah baby boy
pelik betul la 
asek la mimpi gitu 
zaman Fahim dulu takde la plak 
nk mimpi² ke hape
nk kate aku tertanya² jantina 
tidak pulak 

mainan tido @ pun petanda kot
tak pe la 
biar ia ttp menjadi mainan tido ku 
aku ttp pendirian nk surprise gak 

entry yang lepas pasal mimpi jugak
ramai yang komen 
disebaliknye maksud mimpi tu 
klu kenyataan itu berlaku alhamdulillah
aku redha je ngan rezekiNya



Note : mood cuti aku memuncak skrg ni ... hari² aku rasa mls nk bgn pagi dah ......

26 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

dah dua hero! yay!

♥mama eza♥ said...

due hero la kalo betol..same la ngan aku due heroin...

♥cikmOt♥ said...

heheh....kita sesama nantikan...aku sebelum scan tak pernah mimpi dapat girl pun...takde perasaan...tapi naluri keibuaan kuat mengatakan girl...kalu kuar boy pun aku takde hal...nama dah standby bye ni...heheh

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

yg pntg akak dan by sihat..cukup..alhamdulillah..

ummiaqeef said...

x kisah la kan asal baby sihat.. kalau boy ade la geng fahim nak mein fire² cam otomen, ekekeke.. kalau maksud mimpi tu sebaliknye dpt la girl, sepasang tu..huhu..

MRS. K said...

fahim vs fahmi? okey tak? hahaha

Huda said...

xkisahla boy or gurl eima..yg penting ibu n baby sihat walafiat :)

ch@ said...

wuhuuu, aku pun tak sabar nak tunggu baby ko tu. surprise. aku mmg kena scan coz 1st dulu aku czer then tak cukup bulan. so utk yg 2nd ni kena tgk sama ada uri melekat kt tmpt czer atau tak.

cheqna said...

yang pntg baby dan mama dia sihat...=)

Cik Anita said...

baby boy jugak, jadik geng upin dan ipin! :)

eima said...

@MRS. K

ok ok tu ....
ayim ngan ami ..huhu

eima said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

heheh mati mama kena blasah ....

eima said...

@♥mama eza♥

2 hero ... makin kurus la mama ....

eima said...

@♥cikmOt♥

dulu zaman faim mmg naluri kuat ... boy ...tp kali ni naluri dah hilang siap konpius...hehehe

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

betui tu dik... aku mmg tak kisah pun ....nk gegirl nanti usaha lagi ...

eima said...

@ummiaqeef

ko dtg umah aku ...jgn tanya la nanti pesal cam tongkang pecah ...hahaha

eima said...

@Huda

betui tu huda...yg penting sihatkan

eima said...

@ch@

o0o oni dulu kuar kot tingkap ek ...
kali ni mintak2 normal leh la rasa cam ne plak bersalin normal ... besh

eima said...

@cheqna

doa2kan lah ye cheqna

maszmadi said...

orang kata kalau kita mimpi yang sama berulang kali, ia akan jadi sebaliknya..... tapi papepon moga ko sihat hingga ke hujung preggy time yerk.....

eima said...

@maszmadi

ye ke ...
klu itu rezeki yg dah ditetapkan Allah utk aku ... alhamdulillah

eima said...

@Cik Anita

tk leh la ... kena kembar
ni abg kaki buli adek ni

LiErOSe~QiEmi said...

aku 3 kali mimpi baby gurl, tapi rasenye boy yg dalam perut aku ni huhuhu

Amy Syaquena said...

dear itu semua tak penting , janji baby gan mama dia sihat...

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

terbalik ek ... kite tgu ngan lihat je la ye

eima said...

@Amy Syaquena

betul tu ....