Tuesday, August 2, 2011

Niat di Hati Tak mo Pegi Bazaar Ramadhan Hari ni

Niat di hati tak mo pegi Bazaar hari ni 
sbb smlm rimas ngan penat 
ramai sgt manusia

Niat nk memasak je balik karang 
tp masak mende kategori ringan 
Makaroni Goreng

lunch hour td aku dh kuar gi Mydin tp leh lupa plak beli daging cincang tu
tak lengkap la makaroni takde daging tu 

maknanye aku kena gi gak bazaar sbb nk gi mydin lagi sekali
Bazaar P.15 tu
tp niat nk beli kuih je ...kuih je ...



Note : nk jugak pegi tu ... 

18 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

skg kuit bila dh p t len lak belinya kan kak???

PUANSTOBERI said...

oke. beli kuih je.. jgn beli lain. hik hik.. :D

syawalsimpsons said...

egat..kuih sahaja ye..hehehehhe

abah khalisha said...

yeke beli kuih tu??silap2 nampak kebab nak beli kebab plak..roti john lg...nafsu2..hehhee

Amy Syaquena said...

beb dah masak nanti jangan lupa pos ke amy tau...

amiey lee said...

huhu aku takde la nak masak rasanya tahun ni...hee masak tgh mlm tuk sahur ajala... mungkin sabtu n ahad pun g tolong hubby kat bazar

LiErOSe~QiEmi said...

haahha.. ok..ok, kita tengok petang ni ko beli kuih je ke ++ hahah...

takpe manje, jnji tak membazir.. aku tak leh g, sebab suka bazir hiiihi

r'Da said...

niat nk beli kueh je kan..skali tgk sume2 nak beli kan..haish~ dugaan betul..hehe

mamalieyna said...

niat di hati hari ni, nak singgah bazar dkt umah je, senang, beli dan balik..semalam singgh bazar area tmpt kerja ni,penat lah ramai orang, lmbt pulak smpai umah..hee~

selamat berpuasa~

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

smlm hanya kuih je dibeli

eima said...

@PUANSTOBERI

tak beli pun yg alin kuih je ...hehe

eima said...

@syawalsimpsons

ye ..aku beli kuih je ... betul ...

eima said...

@abah khalisha

smlm hanya beli samosa, kuih lembik2 utk fahim + murtabak je

eima said...

@Amy Syaquena

haha ... daging cincang tak dak la terpaksa guna daging burger la ..kurang sedap la

eima said...

@amiey lee

besh nye gi niaga... mkn pun tak kisah sbb byk mknan kat sekeliling pilih je

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

aku plak jenis tak dak selera tgk mknan bulan posa ni .. semua aku tak rasa nk beli ... panjang je yg suka tak hengat dunia... dah balik rumah pun die bleh kuar balik pi beli ape yg die tringin ....

smlm aku beli kuih je la
berbuka mkn makaroni goreng

eima said...

@r'Da

sbb takut jd cam hari pertama ... pas berbuka terus tak leh nk baring ...tak beli byk pun

eima said...

@mamalieyna

awal2 ni mmg org kat bazaar ramai .. boring sgt ... sbb mknan pun tak nampak