Tuesday, August 9, 2011

Office Aku Blocked Blog!


Blog Amy Syaquena dah kena blocked la 
aku dah tak leh nk pi terjah http://www.sinarraudah.com

amy ko tukar domain ke 

status kategori : personal relationship 
tu buat aku tak leh nk access ke blog ko lagi



Note : dulu Mrs. Fiza aku tak leh nk tinggal komen skrg amy plak 

19 comments:

maszmadi said...

hurm, kat opis aku pon same eima, ada certain2 blog yg x boleh bukak atas alasan "status : personal relationship".....
FB, Twitt, YM kompem dah memang sah2 x boleh bukak... huhu

::NureeN:: said...

jap nureen nk try plak.. ;)

::NureeN:: said...

betul la x leh buka.. siap dpt amaran lagik

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mak ai,ada lak gtu..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz,sy leh p ke blog sis amy =)

eima said...

@maszmadi

tu la pasal nk wat cam ne ... klu diorg tak .blogspot kadang tu mmg tak leh bukak la mazs

eima said...

@::NureeN::

kompom nureen keja gomen gak kan .. hahah

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

adek comey mmg la mu boleh ... mu private la cek ...tak de blocked ...

✿....rossa alina....✿ said...

BIASE LA TEMPAT KEJE MESTI BANYAK BLOCK WEBSITE.. T_T

amiey lee said...

huhu kat sini belum lagi..tk tau la aklau pihak atasan suh block jugak huhu

syawalsimpsons said...

tempat ko n aku sm..mmm...kire klo ko x leh bukak...aku pon sama

dilazfamily said...

sian yer semua benda kena block.susahlah nak BW kan.sabar erk

Edy Zaidi said...

try guna proxy..xpun banyak software yang boleh surf yang kene blocked ni

L said...

ibadah sunat vs menda dilarang!
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

eima said...

@Edy Zaidi

edy proxy pun kena blocked la .. dulu aku guna proxy la nk FB ke YM ke ... skrg IT dept dah blocked ...lama dah

Cik Anita said...

keje gomen eh?

kalau gomen mmg camtu lah..hihi

bawak broadband sendiri, senang citer :P

eima said...

@Cik Anita

BB line takdak la ... pastu asek la loading ... buang masa ...sbb kite level 2 ...

hyazz said...

sian nye ko manje... meh ler tukar kat sini senang...

Amy Syaquena said...

amy baru tau la dear , no wonder la lepas tukar domain blogger yang rajin datang ke blog amy dah jrang nampak huwaaaa..adakah salah side amy atau sebab internet di ofis awak erk..aduh confius kejap..nak gi tanya blogger otai la