Monday, August 1, 2011

Selamat Berpuasa

Aku Ucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa Kpd Korg Semua
Aku Doakan Korg Berjaya Tempuhi & Menjalani Ibadah Ini Dengan Penuh Keberkatan


hari ni bgn sahur kul 4.45 am
lauk sahur telur pecah sambal, daging rebus+sambal belacan & telur masin
enPanjang 2 senduk setengah 
aku 3 senduk lebih 

air masak 1.5 liter
pastu asek la kencing je 
pala tingtong²
mengantuk gile 



Note : anak sila tido ye .... hari ni pas maghrib br leh mkn ye....


29 comments:

.::Lynn::. said...

aku pun dah 2, 3 kali sanggap....

insyallah baby dalam perut sama kuat ngan mama dia...

syawalsimpsons said...

ayim pose tak..hehhe...aku arini sahur makan x banyak..ulser..mmmm

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Selamat berpose jugak.... =)
Semoga mendapat keberkatan & rahmat daripadaNya, insyaAllah.. amin!!!

Ujang9897 said...

masih kencing lg ker tak

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

eh,awat air pe yg ngalir tu kak kat kerusi??hahhaha..

rasp said...

mmg rasa ngatuk je nie haaa....

eima said...

@.::Lynn::.

die tak biasa lagi aku rasa... cukup time bfast ngan minum pagi ...die dok menggeletik aktif gile...mesti marah sbb aku tak bg die mkn lagi...hahha

dr td dok gosok2 ckp kat die hari ni kite posa ....

eima said...

@syawalsimpsons

byk la hang posa ... kecik lagi wei ...kesian

aku dah siap2 masak megi goreng utk die ... fav die tu ...

eima said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

insyaallah .. TQ kak

eima said...

@Ujang9897

masih lagi sampai sekrg ... dah 3 klai utk kat opis je ... gilo letih aku ...

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

hang agak2 la dik .. takan aku nk kencing kat cni ... gilo ...hahahaha

klu agak2 aku nk wat gitu baik aku pakai pampers ..montot nampak mantop ckit ...hahhaha

eima said...

@rasp

slambe je depan boss tadi aku nguap ..hahha

L said...

jalan2 sambil beri senyuman, nk bawak milo td tp xleh pose kaaan.. huhuhu selamat bepose!
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#

hyazz said...

selamat berpuasa... jap gi leh rehat yer...sian dia

Nini D.. said...

selamat berpose!

♥mama eza♥ said...

selamat berpuasa mami n baby..hehehe
kiter dulu xpose sebulan sbb mabuk..hahah..wah agak sedap lauk sahur..balik ne nk masal sambal telur pecah la..huhu

ummiaqeef said...

selamat berpose.. aku dulu mase pregnant aqeef pun pose sampai hari kena warded sbb kena paksa beranak, overdue..hehe..

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh bagus la ko manje... minum air secukupnye... aku minum air milo 2 cawan, air masak 1 cawan je weh...

kadang2 masa ganti pose tu aku tak sahur pun huhuhu.. tapi natijahnye, baby dalam perut kurang aktif huhuhu..

~aSHa~ said...

Salam Ramadhan....

eima said...

@hyazz
awal2 bulan mmg byk keja ckit... claim bagai nk kena wat ...
ni dah strat rileks dah ...ptg nanti dah leh layan movie ...heheh

eima said...

@Nini D..

kesian kite kan dah lama tak pegi terawikh ...heheh

eima said...

@♥mama eza♥

time sahur kena mkn mende sempoi2 je .. tak mo kuah2 bagai ... tak selera...

kena ganti sebln le ek ... huhu

eima said...

@ummiaqeef

seb baik zaman fahim aku branak pun esok nk raya ...sehari je la ganti ..hikhik
ptt fahim tu nama die muhd aidil ramadhan ..hahhahaha

hanez said...

salam ziarah & selmt berpuasa..

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

aku takut aku yg tak leh tahan klu tk minum air byk ..last2 asek la pi toilet....

baby kurang aktif... lain plak ngan aku ...dr td baby marah kot...asek menendang je ... aku plak tak senang duduk ..hahah

eima said...

@~aSHa~

selamat berpuasa kak

@e_da said...

memang ngantuk kan.. tp pastu tido gak balik kejap.. kang bawak keta mcm org mabuk. hihi..

selamat berpuasa eima

amiey lee said...

eima - selamat berpuasa... heeee samala kta sangappp ni...pagi tadi hubby baru balik dr pasar borong..kul4.. dia dh tak larat nak tdo dah...so kta ajala yang sahur... ashraf plak leh bangun sekali nak sahur...

eima kalau nak dtg sana..bgtau... bg diskaunn heeee

Amy Syaquena said...

Selamat berpuasa dear...