Tuesday, August 16, 2011

Sesi Practice Kutip Duit Raya

abah dah start dah sesi prektis mengutip duit raya
anak didik die kompom la Fahim
ade byk sesi sebenarnya
sesi atok tua yg terbaring la
makcik² la
nenek² la
marhaban (endau mersing)

ni aku up sesi pertama ari tu 



abah tgh ajar Fahim salam 
pastu amik duit raya
pastu masuk dlm kocek


Note : ada byk masa lagi ni ... ade 14 hari lagi nk prektis ....

27 comments:

♥mama eza♥ said...

mak ai, siap ade prektis..xtahan..hahaha..puting xtinggal tuh..

♥cikmOt♥ said...

tak tahan weii..siap ada prektis lagi...

larikkkkkkkkkk

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hahah,xleh blah nak prktis ni..

hahahah..

syawalsimpsons said...

kikiki...kalo syawal mmg dier buang duit tu...alamak...ayim dah terrer tu...mmmm...asal muka laki ko cam sedey je nak kasi duit raya....

@e_da said...

hahah pandai la ko eima.. nak praktis mika jugakla.. hahahah... ( ni mak mata duitan ni... hihi)

ummiaqeef said...

pergh...gigih mak pak dia ni..habis la nti sume org dia nak salam ngan tadah tangan..hahaha..

Nini D.. said...

hahaha..hebat!!

Huda said...

hehehe.comel lak fahim, ikut je apa abah dia ajar ek :)

Pn. Zana said...

haha. tak tahan practice tuhh

ch@ said...

hahaha, siap puting skali ye.
oni pun dah praktis. cumanya, kena make sure dpt kat tangan terus bagi mak, kalo tak tah mana2 dia letak.

cheqna said...

amboi..
siap praktis tu..=)

eima said...

@♥mama eza♥

abah la punya keja tu ....

eima said...

@♥cikmOt♥

heheh umah cik izan harus terjah kan fahim kan....

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

nanti singgah gak la umah cik yiu ek fahim ... otw kite balik putrajaya

eima said...

@syawalsimpsons

ye la kena la prektis muka sedey ... tu la prasaan org duit raya kot...hahaha

fahim dulu pun sama ...skrg dah besar

eima said...

@@e_da

sronok ni ... tak sabo nk tgk fahim beraya ...die kan dh besar ... sila praktis....

eima said...

@ummiaqeef

tak de de semua org ... fahim kan penakut dgn org...pemalu bagai...

bila mak pak suruh salam tu die salam la

eima said...

@Huda

die mmg mengikut je ...

eima said...

@Pn. Zana

ye la raya kan dah nk dekat... br semanagt ...hehe

eima said...

@ch@

puting mmg tak leh tinggal .. umpan penenang...cam fahim terus ajar masuk poket....

eima said...

@cheqna

abah punya kerja ... mama melayan kan je

AnneRaini said...

akupun tgh ajar anak aku salam ni..dah nak raya ni takut die takmo slm dgn org pulak..hehe

mamalieyna said...

hahaha...praktis jgn tak praktis..ekeke..

Edy Zaidi said...

haha...siap kene practice lg tu...jgn lupa, sediakan poket besar sikit tahun ni..:p

.::Lynn::. said...

hahhahahaha.......

r'Da said...

fahim masih isap puting kopek yer? umo bape yek die

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahaha..good idea ;)