Thursday, August 11, 2011

Tarikh Tukar Duit Raya Semua Bank di Putrajaya

pagi² aku dah sebuk call bank² seluruh Putrajaya



Public Bank - Selepas 20 Ogos 
Bank Muamalat - Minggu Depan(pemegang akaun je)
Bank RHB - Minggu Depan (Isnin @ Selasa)
Bank Rakyat Presint 8 - Minggu Depan
Bank Rakyat Presint 15 - Minggu Depan(Isnin)
Maybank - Minggu Depan
CIMB - tatau bila
Bank Islam - Minggu ni dah start


Jom pakat pi tukar duit raya 
sementara stok masih ada 
karang klu dah tak de stok duit lama pun duit jugak kan 
tp cam tak besh la 



Note : laki aku ni la xcited sgt ... huhu

8 comments:

AnneRaini said...

bagus info ko ni,,akupun nak tukar duit gak

♥cikmOt♥ said...

opis akak selalu tukar kat eon bank...memang tetiap tahun kami semua tukar kat sana...ramai2...tahun ni jumlah penukaran tuk seme staff berjumlah rm13,700 perghhhh

syawalsimpsons said...

aku nak g bank islam la...dekat ngan aku...kikikiki....dah mcm keje bank lak ko ni kan..kikikiki...

Amy Syaquena said...

Mujurlah hubby keje bank , so x de la masalah mane hehe...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dah tukar jgn lupe kasi sy okies..

p/s: dia adik lelaki pertama..ad sorang lagi lelaki.. kami adik brdk 4 orang aje =)

ummiaqeef said...

x tukar lg...bile ntah nak tukar..kena cecepat nih..

rasp said...

info yg bagus banget nie....
tapi me slalu minta tlg kat kakak ipar...
dia keje bank so senang lah kannn :)

ch@ said...

wah-wah-wah, aku dah siap prepare. thn lps punya byk lagi. mungkin abi je yg tukar. hihiii sebab dia rajin sikit.