Friday, September 23, 2011

36 Weeks bleh ke jalan jauh lagi ni ??

boleh ke aku berjalan jauh lagi ni ek ...
tak dak pepe kot...
ade dlm 3 minggu lagi ni klu ikut due la

hopefully jgn la tetiba aku nk branak plak time otw nk balik kg esok 
niat hati nk balik kg pegi jumpa dentist
nk pegi cuci gigi 
cam dah dekat 2 tahun aku tak pegi 
rasa dah tak selesa sgt dah 

cam la KL tak de dentist kan 


tak pe aku prepare bw beg baby ngan buku klinik siap dlm keta kot² emergancy 
tp aku ttp doakan belum tiba masa nye...harap adek kuar ikut time la


mls la nk beli bedung baby 
aku nk beli kain je la pastu bg MIL aku jahitkan jimat cost kan 
dr byr sekeping RM15 baik beli jahit sendri 
dpt jugak 2-3 keping



Note: doa²kan aku jgn sakit nk branak tetgh jalan ye kawan²

16 comments:

MRS. K said...

apsal tak cek gigi kat klinik presint 9 tu jek

ch@ said...

insyaALLAH takde apa2, tapi ko kena prepare la, mana tau emergency kan. bedung tu, ko guna je kain pelekat. masa oni hari tu mama aku tak sempat pun buatkan bedung, guna kain pelekat abi. mama aku kagum tgk aku pndai bedung oni. hahaa pasal dia buat, oni asyik lepaskan diri je.

Nad @ MamaZakwan said...

awat hang pi cek gigi jauh sangat?
saje2 nak balik kg skali ek?
hati2 di jalan raya ye...
dh 36weeks tu..baby pun dh matang kt dlm nun..harap2nye baby takmo bersalin dlm kete la, hikhik ;)

syawalsimpsons said...

hati2 la....jgn jalanjauh sangat2 sudah la...janji laki ko ngan ko...

eima said...

@MRS. K

ala gomen appointment lama sgt sampai 3 bulan nk kena tgu ....

eima said...

@ch@

dulu MIL gunting kain batik die je buat bedung fahim.... kesian aku tgk fahim guna kain batik tak comey..yg adek ni nk buat yg comey2 ckit...heheh

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

bkn check gigi .. cuci gigi la dear
saje je ..sbb panjang ade appointment ngan dentist die ..ai menumpang la

eima said...

@syawalsimpsons

jauh tak juah mersing je la .... kg MIL aku kat romping sejam je perjalanan dr ropin... 4 jam perjalanan dr putrajaya

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kalau btol pon ok pe kan..

pengalaman hebat..hhehe..

moga sume ok yer kak..

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

ko jgn nk mengada dik... ingat senang ke nk meneran dlm keta .... jgn buat pasal ... abih kotor keta aku kang ..... baik ko doakan kakak ko ni selamat pegi balik ....

@e_da said...

berani gak lg ko nak jln2 jauh eima.. harap2 takde apa2la..

Si BuDaK KaChAk said...

insyaAllah xde pape...but husband kene sentiase bsame la n jgn wat keje yg berat...

p/s: saje blogwalking...singgah2 ler tempat sy yer...

Ya ALya said...

ya doakan semuayer selamat ok......

wahida said...

semoga semuanya dipermudahkan...amin...

L said...

semoga selamat.. amin..

solat ke belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

Huda said...

moga semuanya selamat :)