Thursday, September 8, 2011

aku blah awal dr opis ari ni

ptg hari ni aku ade antenatal checkup 34 weeks
last 2 weeks berat aku turun 2 kg
sbb aku puasa
dah musim raya ni asek mkn je 
hopefully berat aku bertambah la 
klu tak naik2 jugak kena refer doc plak



aku nk kena blah cepat dr opis ni 
sbb pg tadi tak drive, Fahim terjaga nampak aku pakai uniform
die ingat aku nk pi jalan kot, tak bg aku bw keta sendrik
ni nk kena tumpang member aku la ..suruh die anto aku balik umah amik keta seb baik die nk anto aku

slagi aku tak melangkah masuk dlm keta abah
slagi tu fahim dok jerit muka nk nangis suruh masuk
kang tak dilayan ...moody plak die kat skool
tak mo spoil kan mood anak manja aku pagi²
sian 


Note : rindu plak sambal belacan maksu aku ... mmg membuka selera waktu balik langkawi tu

7 comments:

syawalsimpsons said...

aku pun windu masak lemak lala mak lang aku kat langkawi jugak..kikikiki...itu la tadi aku tgk waaahhh kawan aku dah pakai uniform....

.::Lynn::. said...

cerita sambal belacan pulak waktu² gini... bikin lapar lor...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

perhhh@@ layan sambal sedap tu..

take care yer kak..

hyazz said...

balik balik...hehe

Nad @ MamaZakwan said...

sambal belacan careee gak tu, hehe

deelira@deeliraz said...

harap berat ko naik eima

maszmadi said...

moga berat naik n bab sihat kat dalam nu yerk..