Wednesday, September 7, 2011

Anak Bangun ....Dah Raya Sayang ..... ::tahun 2011::

cam tahun lepas jugak
budak kecik Fahim ni liat nk bgn pagi
jenuh tau mama nk kejutkan die


tgh pura² tido...ceh

aku bogelkan aje die

abah dah nk balik solat Raya die br sudah mandi

terpaksa abah solat Raya kat Masjid Rompin
sbbkan anak sorg nih
slalu nye Solat Raya kat Masjid Endau Mersing 

Pagi Raya dah kelam kabut
slalu kami kul 7.30am dah ade tercongok kat umah tok 
standby nk solat raya pastu join marhaban dari rumah ke rumah
dah dekat kul 9.30am br sampai kg.
marhaban pun dah gerak jauh dah

layan mkn ketupat dulu la 


Note: kompom tahun depan Fahim wat lagi tak mo bgn pagi raya ni ....

11 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

budak bgn lmt xpe..jgn mak budak sudah..

huhuuh..

Masni Syafie said...

mesti dia tak tahu kot, ape itu raya..hehe

selamat hari raya =)

.::Lynn::. said...

tahun depan kome beraya berempat pulak...hihi

♥cikmOt♥ said...

adeh abang fahim ni...puting tak tinggal...hehehe

rasp said...

cian dia kena kejutkan ....

MRS. K said...

taon depan mesti die bangun awal coz nak berlawan dengan adik sape siap paling laju.. boleh? hahaha

Nad @ MamaZakwan said...

rasenye thn dpn die paling awal..sbb nk lumba ngan adik :)

syawalsimpsons said...

ikikikiki...ayim buat kelakar...mmm..dah macam aku gak..liat nak bangun pagi raya..kikikiki

POSH76 said...

salam raya

ch@ said...

dia blm ada mood lagi tu nak ikut abah dia pi beraya, esok2 dia dah tau, mesti dia yg kejutkan mak dia pula. hahaaa.

serupa je ngn anak dara aku, punya la liat nak bgn pg. pakaikan baju cantik barula bersemangat.

Huda said...

1st syawal aritu..lukman bgn dulu. husna tido lg.lukman dh siap, husna baru bgn :)