Wednesday, September 7, 2011

Celebrate Birthday Fahim

Celebrate sempena bulan Islam
29 Ramadhan 
klu ikut bulan Islam Fahim dah cukup 3 tahun dah

celeb8 simple
takat potong kek je mlm raya tu
time berbuka 





ni last minit pi cari kek
byk kedai kek dah tutup
tak mo beli kat non muslim 
was² ngan butter kot guna yg tak halal 


Selamat Hari Lahir Muhamad Adib Fahim yang ketiga
dan semoga Fahim menjadi anak soleh, patuh pada ibu bapa dan berjaya dunia akhirat



Note : kejap je besar anak aku ni .... 

14 comments:

cheqna said...

happy birthday
moga jadi anak yang soleh =)

wahida said...

selamat hari lahir ayim...
semoga jadi anak yg soleh dan mendengar kata...

jgn notti2 tau...
meh auntie cium sikit...
muah!

♥cikmOt♥ said...

hepi besday abang fahim...

syawalsimpsons said...

happy bufday ayim..dah besaq ayim...

ummiaqeef said...

hepi besday fahim! aqeef ikut kan bulan islam 14 ramadhan haritu.. huhu..

eima said...

@ummiaqeef

anak ramadhan ...ptt kite namakan diorg ahmad ramadhan ...muahahahah

o0o aqeef tua dr fahim 15 hari je ek ...

::NureeN:: said...

hepi belated besday fahim.. sori yerr aunty lmbt wish.... sebaya ropanya anak kita.. ellesya 27/8 lepas besday dia..

MRS. K said...

hepy besday abang fahim!

Nini D.. said...

kejap aje rasa masa berlalu...
Fahim dah pun 3 tahun..
Selamat hari jadi Fahim :)

amiey lee said...

betul kalau beli ngan non muslim memang was was kan..aku pun suka beli kek kat kedai org islam ... murah plak tu

Fida Ghazi said...

fahim hensem sudah 3 taun ye!
happy birthday!!

.::Lynn::. said...

epi besday fahim..
kalo mama fahim beli oven ari tu, dah dapat dah fahim kek home made.. hihihi

EiJa ZaQuaN said...

eppy belated b'day ayim..
w/pun simple hnya potong kek..tp anak2 tetap teruja tau sbnrnya..lebih2 lg bila selalunya bdk2 mmg suka mkn kek..

ch@ said...

dah pun 3 tahun, dah pun jadi abang.
kadi abg yg sweet2 perangainya ye fahim comel. Selamat Ulangtahun Kelahiran-3.