Thursday, September 29, 2011

Dari Fahim Utk Kawan² dia

Hari ni ade beli kek + buat goodies bag utk kawan² taska Fahim


pttnye kek ni tulis 
Happy 3rd Birthday Adib Fahim 



Hopefully Fahim & kawan² die happy

terpaksa la amik fahim lambat ckit hari ni sbb cekgu die ckp slalu celebrate belah petang time minum petang




Note: kek tu simple sangat kan .... tak pe la ... nanti aku beli kek ade edible image boboiBoy utk Fahim... 

18 comments:

♥cikmOt♥ said...

simple pun janji anak2 hepi sudah memadai eima...anak2 ceria, kita pun gembira...

cheqna said...

mesti fahim dah suka ni...=)

♥MiZz-siHa♥ said...

beday fahim same ngan anak kite la amie...ari nie...hapy beday fahim..

Nad @ MamaZakwan said...

simple pun..kalu dah namanye kek
bebudak mane la yg tak suka...
lagi la kalu ada kaler2 gitu..
bestnye bleh celebrate ngan kengkawan..kalu si zakwan, lama lagi la kot, huhu!mau tnggu 2-3 thn lagi

ummiaqeef said...

aku haritu xde kek pun..bg goodies je.. lagi pun kami anak beranak x gemar kek..huhu

Zur@ZaRi said...

happy besday fahim...=) besh nyer celebrate besday ngn kengkawan... tak wat besday party ker?

syawalsimpsons said...

best tu ayim dapat mama macam ko ni...nnt bufday aku bulan depan...belikan aku kek jugak ye...kikikki..tak lama lagi...lagi 16 hari...kikikkiki

ch@ said...

alahai nampak sedapnya kek adib time dlm pantang mcm ni :)

eima said...

@♥cikmOt♥

tu la kak ...janji budak2 hapi kan ..modal bkn byk pun....

eima said...

@cheqna

fahim smlm muka die cam biasa je ... cuma ckp die tiup kek api je la

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

celeb8 ngan mama pun besh hape

eima said...

@ummiaqeef

kek utk kawan2 fahim jugak tu... mak pak tak merasa pun..huhu

eima said...

@Zur@ZaRi

dgn keadaan aku skrg ni tak buat la kot... tak daya la dah ni... menunggu hari...geng sama minggu ngan dah dpt baby boy

eima said...

@syawalsimpsons

cek nk tgu 16 hari tu ..tah² aku dah dok nyusu baby dah kot...hahaha

eima said...

@ch@

Ch@.... sehat ke dear....
ko dulu ek...huhu aku tah bila...huhu takut plak .. tak sabo nk tgu cite ko ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

bak sikit kek tu..

AdanyaKauUntukku said...

nama anak kite samalah...
tapi anak akak Fahim Alif..
happy birthday Fahim...

Huda said...

cute kek tu :)