Friday, September 9, 2011

Fahim Main Bunga Api

dah mlm raya pertama br Fahim merasa main bunga api 1st time ni
tu pun sbb kakak² sepupu die main
die teringin 
tp abah la melayan 
tak kose mama nk melayan main natang bahye gitu




sampai skrg die dok teringat lagi bab main bunga api tu
ckit² ajak balik umah nenek
sbb nk main bunga api 





Note: niat hati aku tak mo langsung ajar Fahim main mende bahye cam ni tp sbb kesian die dok tgk dr jauh je sepupu² dia main .....

11 comments:

amiey lee said...

huhu sarah pun sama eima oii...
asik nak main bunga api..tapi dua je yang mercun baling pop pop tu ngan bunag api biasa... ashraf paling excited la siap buat bunyi mercun

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

huhu,setahun sekali..jgn bg yg merbahaya udah..

p/s: gler..akk still ingt ea entry tu..hot kot..hahahha..

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

kebykan entry ko klu ko sebut2 aku mmg ingat la... dah hari2 aku terjah kompom la ingat

eima said...

@amiey lee

cam tu la kot kite dulu... tp eima ni penakut + kedekut ckit ... hehe so kecik2 pun tak brape sgt nk main....

ummiaqeef said...

aqeef x takut langsung main. sepupu dia yg tua dr dia skit pun takut..hehe.. tp kena kawal la takut gak terkena api tu...

Fida Ghazi said...

aku pon tak suka eima. aku ngeri2 bila mula nyala tu.. tapi dah aku jugaklah yg kene layan..nak tanak tepaksa jugak.. tapi mulut aku bising la.. jgn main dekat2 dengan kereta lah, jgn dekat2 dengan rumah lah.. jgn campak2lah.. mesti anak aku tensen..

eima said...

@Fida Ghazi

aku tak leh lupa drama kat tepi tingkap waktu api menjulang tu kak ...

aku tak suka yg bahye2 nih ....tambah klu berasap2..lagi tak bleh!!

syawalsimpsons said...

tak pe la ajar sikit2 je...jangan lebey2 lak...

Papa Mifz said...

sonok la Fahim dpt main bunga api....

mamalieyna said...

arif baru mlm td, ulang main bunga api lagi..sbb berbalance tak sempat nk hbskan malam raya hari tu..si abah le melayan..hu~

Edy Zaidi said...

tiba2 teringat time mercun kat kampung hari tu...mercun makan tuan...meletup tiba2...nasib xde apa2