Wednesday, September 7, 2011

Gambar Raya Kami 3 Beranak

puas la dlm keta 
aku dok ejas nk amik gambo ber3
semua sipi² je
yela keta tgh berjalan
sebuk dok nk amik gambo
sementara ingat



ni je gambo yg ade nampak muka kami semua 

seb baik la aku teringat time ni nk jugak amik gambo
klu tak mmg tak de le gambo raya kami bertiga tahun ni




Note : Tema Raya tahun ni merah hati... sepatutnya bj fahim sekayu ngan abah tp tailor jahit terkecik plak ....nenek beli br utk fahim yg lebih kurang ngan abah

32 comments:

.::Lynn::. said...

suka nengok gambar last.. fahim cool je.. comel

@e_da said...

takpe sempat lg nak potoshoot raya

♥cikmOt♥ said...

ko on da way nak p mana ni ...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

fahim tu rileks aje..hehhe..

mak dia ni eksited..ngeh3..

cun2!!

MRS. K said...

oii.. ko tiru tema aku yer?? hahahahaha



tudung raya ko mana daa?

AnneRaini said...

ade gak gambor raya bertiga..ku takde..huhuuhu

.::Lynn::. said...

manja, ko tiru k, ker k tiru ko?.. hihihi

EiJa ZaQuaN said...

jdkla drpd xde kan..
fahim cam zaquan jgk ye..suka dok kat tgh2..kat armrest kereta..

PUANSTOBERI said...

sama tema kita. yey!

merah hati.. eh..maroon ngan merah hati tu sama ke? hihi :D

amiey lee said...

hee janji ado...

takpala yang penting raya eima oiii

n fahim dpt collect duit raya heee

Ya ALya said...

ada gak gambar ber3 kan.......comey je fahim....

Fida Ghazi said...

macho aje fahim dok nyelit kat tengah tu!

suka betul aku tengok orang satu family pakai baju ada tema colour nih.. aku tak penah lagi...

eima said...

@.::Lynn::.

sbb die puas senyum gambo asek tak jd je..hahha

eima said...

@@e_da

hahaha cam dah mls je ...

eima said...

@♥cikmOt♥

dr rumah MIL nk ke umah Tok panjang la...
MIL kat rompin tok panjang endau mersing... dlm 30km je kot

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

mak die mmg gitu ... beria lebih...muahahah

deelira@deeliraz said...

gambo yang namapak sume tu.. nampak macam kete tgh berjalan jugak je.. bahaya2.. hehe

eima said...

@MRS. K

bj raya ni MIL aku sponsor .. mana aku tau die buat kaler ape ... balik kg die hulur suruh iron je siap basuh dah...hehehe

tudung raya tak sempat beli ...aku bantai pakai hitam je janji ade tudung....

tiru ko ?? b4 puasa dah siap dah bj aku nih..MIL aku asek lupa bw mai KL je

eima said...

@AnneRaini

kes lupa ke hape ni anne

eima said...

@.::Lynn::.

cam ne aku nk tiru ..aku pun tatau tema pe MIL aku tahun ni ...hahaha
semua sponsor spt raya² lepas jugak ...

eima said...

@EiJa ZaQuaN

Fahim ckp nanti ade adek pun ctu la tmpt die .. mama pgg adek .. die dok ctu

eima said...

@PUANSTOBERI

tp tahun ni mmg ramai yg merah la kan ... heheh

maroon ngan merah hati tu sama la ...MIL kite panggey merah hati ...kekeke

eima said...

@amiey lee

betui tu ... janji ade kan ...
bukti pakai sedondon ...kekeke

eima said...

@Ya ALya

klu tak teringat time ni mmg tak de langsung la jawab nye

eima said...

@Fida Ghazi

tak pe tahun depan ko wat kak ...
cam aku ... MIL aku mmg suka yg sedondon ni ...

eima said...

@deelira@deeliraz

mmg dlm keta yg tgh berjalan zue...hehehe

wahida said...

comel la fahim ni...geram tau!!

Papa Mifz said...

abah nye drive elok2 k...jgn sibuk bergambar jer...hehe

ch@ said...

tak puasla aku tgk gmbr ko ni, sekerat2. hahaaa. tapi kira ok la, drpd aku yg mmg tak reti langsung snap picture dlm kereta mcm ni. mau aku berebut ngn oni.

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

syawalsimpsons said...

fuuyyooo tema aku n family oren...tahun depan nak merah hati lak...cam tau2 je ko punyer tahun ni merah hati kan..kikikikiki

Huda said...

cantik kaler ni :) leh wat utk thn depan kut :)