Tuesday, September 6, 2011

Jatuh Lagi Smlm

aku tgh sakit kaki ni 
eh siku pun sakit jugak la 
smlm jatuh kat toilet opis ...huhu
licin ... sedangkan dah berhati² dah...
dah jalan slow² dah
aku rasa lantai naik lumut la sbb lama cleaner tak cuci
cuti raya kan lama 
lantai kat toilet tak basah pun ... 

smlm steady lagi ... tp hari ni kaki aku dah berdenyut²
sujud mmg sakit la sbb aku jatuh smlm terhentak lutut ngan siku sbb nk cover perut

dah 2 kali aku jatuh sepanjang aku ngandung kali ni
1st jatuh entry ni
Fahim dulu tak de pun
seb baik la tak de pepe 


Note : surat pun tak pegi amik lagi... mls nk berjalan

21 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai kak.. jg diri bek2 okies..

Cute MuM said...

jatuh lagi..
hati2 yer..
jaga kandungan tue..
aku dulu paling risau kalo jatuh time pregnant..
mesti sakit + risau...

MRS. K said...

pap ko mane wei??

jalan pandang bawah wei.. pepon take care

syawalsimpsons said...

alahai asal la jatuh lagi...adoi...jaga la adik ayim tu..mmm...selipar ko haus tak...jaga2 dud..lantai toilet tempat kiter ni kan mmg tak brape nak ok pon...

eima said...

@MRS. K

ko bkn tatau aku K .. klu berjalan nk laju je ... rimas jln slow...
tp smlm mg hati2 dah nk jatuh jugak...

pap ?? mana la diorg nk nolong aku ni ... asek la hilang...

cheqna said...

mujur tak de pape

amiey lee said...

ya rabbiii.... cmner la leh jatuh ...take care ye eima...jgn lasak2 sgt heee

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: aik,xdpt lg ke sis? aritu guna alamt tmpt keje kan..bek sis tnya depa..ader sorg blogger gtau,leh lak bos pegang..aishh...

ummiaqeef said...

hati² k!

eh rajinnye g amik surat.. xpe, leh excercise..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

hati2 eima..
dah sarat sgt tu, huhu!
kalu rase sakit, pi check trus ke doktor
takut masalah lain pulak yg dtg..
papepun, take care!

selamat hari raya! :)
rindu ke fahim!

::NureeN:: said...

baik2.. risau plak.. ;)
hope evrthg ok

hyazz said...

laaa... jatuh lagi..hati hati la mak yong weeiii... seb bek takde pepe... jangan melaju je ye...

ch@ said...

ko ni kena pakai side mirror la eima, takpun brek cekam. hati2 tau. tapi, aku pun baru jatuh smlm gara2 nak muntah kat bilik air. seb baik tak apa2.

wahida said...

dear...jaga diri bebaik yer...aku lak yg risau ni...

jaga kandungan tu...hati2 tau...

aizamia3 said...

oh.. nasi baik takde pape..
kena cari kasut yang lagi sesuai lepas ni dan kena lebih berhati-hati bila masuk toilet tu lagi..

Papa Mifz said...

mengandung...jatuh...hmmm lain kali hati2 la yer....

* duit raya Mifz boleh la..;)

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

mamalieyna said...

selamat hari raya~

ya allah...baik2 lah...kandungan dh sarat tu...haih risau bab jatuh2 time peknen ni..hu~

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: kg ku di parit buntar sis oi..

Cik Anita said...

Ya Allah..

camne leh jatuh tu. ke pakai heel ni?

.::Lynn::. said...

ko ni.. lepas ni pakai kasut tapak yg berpaku mcm kasut org lumba lari tu..
ko dah g klinik lom?