Wednesday, September 14, 2011

Risau

sejak 2-3 hari ni 
aku dah tak brape nk larat dah la
rasa macam letih sgt
nk berjalan pun kurang xtive

pg² td pas mandi tgk perut kat cermin
perut dah jatuh dah ...turun....
nampak gaya cam dah tak lama je
huhu risau + takut plak klu bersalin awal 
byk lagi yg tak complete ni 
bilik utk berpantang pun tak siap lagi

mintak² la bersalin ikut tarikh yg ditetapkan


Note: berdebar² 

26 comments:

♥cikmOt♥ said...

adeh...samalah situasi kita...

cheqna said...

semoga semuanya berjalan dengan lancar ye =)

Edy Zaidi said...

insyaAllah semuanya akan selamat...:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sbr2..insyaALLAH,sume selamat..

MRS. K said...

take care

♥mama eza♥ said...

ish tu dah xlame dah tu..ko amik je la cuti awal duk umah cenggitu gayanya..hehee

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hehe..kalau dah turun tu tak lama lagi lah tu kan? ucap awal-awal lah.., selamat bersalin dan berpantang! hehe.

rasp said...

semoga semua berjalan lancar...
take care tau...

eT said...

xper..pelan2...yg pntg ready yg basic jek dulu..:)
selamat yer...

ch@ said...

tajuk lebih kurang aku je. aku bagi balik ayat ko, takpe pelan2. bersalin awal baby cepat besar, contohnya Oni la. hopefully everything ok eima, you take care. baby aku mmg dah turun, nampak gila perbezaannya.

Nini D.. said...

better prepare dari sekarang..jgn tangguh2

Nad @ MamaZakwan said...

take care eima..
apa yg bleh dibuat awal, try la buat pelan2..mintak tolong panjang..
takut baby kuar awal jek..
elok bersedia dr terlambat
papepun,take care!

maszmadi said...

eee x sabar nak tgok baby ko eima.. semoga semuanya dipermudahkan.. k

syawalsimpsons said...

insyallah dipermudahkan semuanyer...eima aku x jd dtg raya umah ko mlm ni ye...aku dtg esok malam la kalo ko sudi terima aku..kakakak...nnt aku roger ko...

eima said...

@♥cikmOt♥

tp akak lagi sarat rasa nye ... suara mengah gile td ....

eima said...

@cheqna

insyaallah

eima said...

@Edy Zaidi

ko doakan2 aku ye.....

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

mudah²an dik oi

eima said...

@♥mama eza♥

klu cuti awal karang asek baring je tgk tv tak active berjalan ..kang ssh plak nk bersalin... tak pe aku gagahkan diri jugak la

eima said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

tu la rasa cam dah tak lama je .. tp tatau jugak la ... jgn lupa dtg melawat ...hehehe sila ajak jiran klu malu ye

eima said...

@rasp

TQ

eima said...

@eT

ni basic pun tak lepas lagi kak ... huhu

eima said...

@ch@

seiring sejalan la kite nih kan

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

tu la nk kena pulun siapkan bilik la ni ... risau plak ...
herba mansian pun tak beli lagi ..pati haruan ....

eima said...

@maszmadi

insyaallah pas baby kuar ... akan die publishkan wajah beliau tersebut ..antara lambat ngan cepat je

eima said...

@syawalsimpsons

gatai ...
dtg la bila2 pun... gile ko call memalam ... aku dah terlelap pun smlm .. fahim je sebuk nk tgk video call ...

pepe hal nanti aku info ko blk kot2 aku tak dak ye