Wednesday, September 28, 2011

Seronok KLu Bank in Duit Dapat hadiah

Duit Raya anak Korg simpan Bank mana ek 
klu cam aku aku bank in kat Bank Rakyat sbb dpt hadiah 

aku suka klu dpt hadiah even hadiah tu 
tah bila nk guna pun 

byk jugak la hadiah fahim
klu rasa cam  nk hadiah agak besh aku aku kumpul²
pastu bank in 



ni hadiah utk bank in duit raya Fahim ari tu 
ade lg 1 ... keychain tp enPanjang laju sgt bw keta sampai keychain tu jatuh kat belah driver 
tak sempat nk sambut..nk ngutip tak daya peyut aku ni haaa

tu buat aku semangat nk menyimpan utk fahim 
sbb ade reward 

Bank Rakyat Kami Mesti Pilih

aku bkn promote bank ni tau 


Note : Mood mls keja ..semua mls.... nk half day 

16 comments:

♥cikmOt♥ said...

ye ye...suka bank rakyat...
kat umah tu dah banyak koleksi tabung nuri ni...hehehe...

Huda said...

wah bestnye dpt hadiah :) husna baru ade bank islam n tbg haji..lukman lom bukak lg akaun dia :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hahha..smbil menyelam minum air coca cola..hahahah..

amiey lee said...

suka gak...baru nk g tabung haji masuk duit anak2

hyazz said...

suke suke...bertambah2 semangat bile dah dapat hadiah...kan...kan

wahida said...

tak kira lagi berapa duit anak2 dapat..balik ni nak kira la...

|| NaFiRaa || said...

suka jugak menabung kat akaun nuri nih.. semangat nak dapat hadiah sebenarnye..hehehehe

syawalsimpsons said...

aku bank in duit raya syawal kat tabung haji..mau kasi g haji cepat...kikikkik

Sinar Raudah said...

Aku happy gila hari nie beb, ko datang belog aku..kat ofis dah boleh access belog aku ke..rindu sangat kat ko..

eima said...

@Sinar Raudah

heheh tu la pelik tu hari2 saje je klik kot leh bukak tetiba ari ni leh buka...yeay

~aSHa~ said...

dlm kotak tu apa? pensel kaler ke?

maszmadi said...

erm, x penak lagi ada akaun bank rakyat, hubby ada tp dah close.. aisha x buka akaun kat bank rakyat lak.. tp memang best gak kan kalu ada adiah setiap kali bank in duit. reward sebagai balasan untuk galak menabung..

mizzkechique said...

tu bg galakan utk org ramai menyimpan.. bagus2..hehe

abah khalisha said...

Wah best2..dapat hadiah..

MrS. F!zA said...

aku simpan duit darwisy dlm TH..tkpelah tk dpt hadiah pon..huhu kalo yg dpt mmg best..bt koleksi wp tk guna.

eima said...

@~aSHa~

sifir... boleh pusing ... tp leh wat pencil box gak kot.....