Tuesday, September 13, 2011

Tak Senonohnya Anak

Abih je selesai sesi main bunga api 
budak kecik ni lapo gamak nye
almaklum la waktu main bunga api tu hujan ...sejuk

die terjah dapur tgk abah kuarkan kek besday smlm
tak nyempat abah nk amik piring 
dia dulu ngap kek tu 



tak senonoh punya anak 
seb baik la org lain tak gemar kek 




Note: aku tak merasa pun kek ni .... bkn tak cukup tp aku tak terbuka selera plak time tu ruginya... 

12 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mak dia ni suh wat cmni kan?? hak hak..

@e_da said...

hihih titu sape ni fahim? hehehhe

Huda said...

hehehe..budak2 la eima, biasela tu..hik4

amiey lee said...

hahahahahaha ngap sudah

dalam hati fahim..ini kek aku yang punya hahahaha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ahhahaha...terliur sgt dia tgk kek coklat tu..tu yg terus ngap agaknye..

ch@ said...

ahahah, bakal masuk pertandingan makan paling pantas ni eima. berlatih. dia dah tak sabar tu. sdp pula aku tgk kek fahim ni.

fahim, aunty nak sikit.

♥cikmOt♥ said...

tak pe tak pe...orang tak nampak...hehehe

cheqna said...

ikut perangai sape ni???
hehehehe

syawalsimpsons said...

alamak...ayim sama ngan aunty soya la..kikikiki

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

Time Blog Walking

eeeee mintak bh


Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........

http://cayob.blogspot.com/

maszmadi said...

laaaaa ader lak style makan kek cenggitu yerk.. jimat piring kan..... hehe

LiErOSe~QiEmi said...

dia ngap camtu je manja??? ahahahahah... memang bertuah betul.. sebbaik adik tak kuar lagi.. klu tak berebut lak dgn adik dia nak ngap kek tu ahahah