Thursday, September 15, 2011

Teknik & Tips Pecepatkan Bukaan Serviks

 aku amik dr FB member aku zetty
zetty ai pinjam ye

panduan utk aku ni 
teknik no.1 - mmg aku amalkan 
teknik no.2 - aku tak dak masalah sembelit wlupun org ckp mkn tablet iron tu sembelit
teknik no.3 - ini mmg aku amalkan, teringat zaman fahim subuh hari fahim dilahirkan aku masih on lagi ..alhamdulillah mmg rezeki aku sgt senang melahirkan Fahim
teknik no.4 - awal kehamilan aku stopkan sbb HB turun bila aku slalu amik teh, skrg aku amik utk bantu aku nanti
Mudah²an semuanya mudah nanti utk aku dan geng blogger aku yg sama sarat ngan aku tu 






12 comments:

syawalsimpsons said...

KEBANYAKKAN SEMUA TU AKU AMALKAN...KIKIKI...dah nak bersalin dah kan ko...pantang kat sini ke...kalo sini leh la aku datang tengok adik ayim...mmmm...

takpe...nnt ada rezeki aku dtg la umah ko bebila...

eima said...

@syawalsimpsons

kat cni la ...mls nk balik kg...
aku due 17.10.2011... ko bajet2 agak2 aku dah branak tu dtg je ....

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

erk..semuanya ak xphm ni..hahaha..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: xdernya sy nak pos kad raya balik.. sedih2..

yg kompem sy tau,sis lom dpt.. dah2.. tunggu aje t sy kasi len.. =)

♥cikmOt♥ said...

kak, teknik no 3 tu...leh tanya dak...erkkk baper kerap tu..hahaha

mamalieyna said...

maceeeh...kena amalkan semuanya lah~ heee~

ch@ said...

ahahaha, siapa geng blogger yg sama sarat ngn ko tu, aku mcm terasa je :) thanks wei share, so far yg kedua ni aku dpt atasi teknik nmbr 2 sbb over mnm air. abi highlight btl teknik nmbr 3 tu. nyampah je tau...

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

lama2 nanti paham la....

eima said...

@♥cikmOt♥

ikut suka la .. lagi kerap lagi baguih kot...hehehe

tp klu boleh dekat2 nk due tu jgn la panc't dlm ek... kan payah plak nurse nk cuci pala baby .... kena letak baby oil lebih plak...

eima said...

@mamalieyna

sila la... sharing is caring kan

eima said...

@ch@

hahha abi abi hilite ???hahahaha

mrs redzuan said...

tip 1,2,3 mmg amalkan dulu...=)