Wednesday, September 14, 2011

TQ Nuffnang

alhamdulillah 
smlm aku check semua BE dah slow² jd ME
ingatkan nuffnang tak mo kasi BE dah
almaklumla blog aku ni kan trafik tak tinggi
UV takat 100 je tu pun payah

sbb smlm kan dah semua dah ME
pagi ni tidak la aku nk check awal pagi
tgk² ade lagi 3 muncul
TQ Nuffnang



Note: aku kena keja keras la pas ni ....

16 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

wahhhh.. duit raya tu...aku je yang tak penah dapat me apalagi be... lupekan.....

♥cikmOt♥ said...

jeles...sekali 3 ko dapat..INI TIDAK ADIL...hahaha

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

bunga 2 tahun lebih tu nk tgu BE muncul.. bila dah muncul mmg kerap kadang tu running sampai 4 sekaligus tp syg tak lama ...paling lama sebulan lebih je...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xpernh ak rasa mcm tu kak oi..

curang punya pasal..hahaha..

MRS. K said...

hahah.. tunggu jab lg entry BE aku pulak..

::NureeN:: said...

hehehe... tahniah2.. nureen x pernah pon check

Fida Ghazi said...

aku dah tak peduli dah BE tu sumer sejak diorang kat aku nipu klik iklan sendiri..gilo ke hape ntah!

eima said...

@Fida Ghazi

ala kak ... ko kena fight la buktikan ko tak salah... dah 1 opis geng blogger sure kawan kite pun kadang nk tau pasal iklan yg tgh running tu kan ... ko fight je kak...

eima said...

@MRS. K

ye la aku tgu K

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kita tak ada pun. dah 3 bulan dah. :(

Cik Anita said...

nuff memang tengah bermurah hati sekarang ni :)

maszmadi said...

tahniah... aku xpenah dpt pon... maklumlah UV x brape nak best kan.. redha jerk lah, janji leh lepas apa kat kepala ni dalam blog.. tp kalu dpt, itu satu bonus kan..

~SHiLA~ said...

skali dpt smpi 3 tu :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa bestnya....teruskan usaha...

rasp said...

congrats.....smoga bertambah2 lagik nanti :)

Huda said...

alhamdulillah rezeki kan :)