Wednesday, October 5, 2011

Bini Lan PetPet Comey !!

gambar ni br tak sampai 5 minit
panas lagi ni


Lan petpet ngan wife die dtg opis 
nk mintak kelulusan nk buat kajian kat skool kot 
tah la janji die mai jumpa anak sedara die kat opis ni 
kire guna kabel la ni ..


org lain kat opsi semua pakat malu² nk ckp nk amik gambo
aku slamba je lalu p kat bilik opiser aku ckp 
"lan ai nk amik gambaq ngan yu bleh?"

die plak xcited 
"boleh..boleh ..jap ek baby(wife die)"

"ai tak mau amik gambaq ngan hang ja ... nk ngan baby yu sekali"


asek org lain je tempek gambo ngan retis terutamanye Ujang9897, CikMot, Wahida & dll
aku pun nk tempek jugak 
wlupun sebelum² byk gak retis mai opis + jumpe tepi jalan 
slalu aku wat tatau sambil wat tak kenal 
muahahahhaha




Note: lan petpet main teka² baby aku plak... boy die katenye ... kite tgu ......... 

35 comments:

Cik Nut said...

wah..lawanye wife lan pet pet :)

syawalsimpsons said...

fuyooo jumpe retis...awat tak panggil aku...kikikik...sebelah je pon opis kiter..kikikikki

Pn. Zana said...

mmg la lawa. adik beradik rozita che wan kan?huhu

eima said...

@Cik Nut

mmg lawa ... aku tgk cam lawa lagi dr ayu raudhah je ... tp tatau la

eima said...

@Pn. Zana

a'ah la .... idung mancung ...

@e_da said...

yang menarik perhatianku adalah perutmu eima..comelnya muncung kedepan... hihi

eima said...

@syawalsimpsons
hahahah tak sempat la..aku lupa ke ko ...lalala

yg aku ingat nk bubuh dlm blog aku je ...muahahaha

eima said...

@@e_da

dah turun dah tu eda .. menunggu hari je tuh ....letak tapak tgn dah rata ...huhu

Nad @ MamaZakwan said...

amboi, kemain..!sempat lagi amik gmbo ngan retis, haha!

eima, comeynye perut!!!
nampak gaya cam baby boy ;)

Zue AnnaLeeya said...

hamboiii... smpat tuh amik gambo dgn retis...

muke wife dia mcm kembar plak dgn ayu raudha kan???
diorg nih mmg sama jerk muka adik bradik....

deelira@deeliraz said...

besonya perut ko manje... :p
sampai aku dah x nmpk dah lan tu..

Si BuDaK KaChAk said...

wahhh....retiss dtg opis la...ade x bini dia nk amin pic dgn sy???hehehe

MrS. F!zA said...

dh tklama tu eima perut ko dh menurun tu kan..

wife lan ni vogue da vass jgk eh

nuyui a.k.a miss YUI said...

sepesen aje adik brdik bini lan ni kan..

comel..

amiey lee said...

wahh aku tk tgk lain aku tgk tang perut ko aja eima heeee


memang bebila je masanye nih..meh aku cop tarikh bersalin..aku agak2 mungkin la dlm 09.10.11 ni

heee cntikkk tarikh tu kan???

wahida said...

cantik bini dia wooo...

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

semua pakat nampak perut aku je kan ...hehehe

eima said...

@Zue AnnaLeeya

tp tgk cam bini die lagi lawa je dr ayu raudhah...

eima said...

@Si BuDaK KaChAk

hahaha takut lan yg tak mo bg ... muhahaha

eima said...

@MrS. F!zA

kulit cantek la .. tak de mekap sgt pun.... tp cam rendah sikit je ..sbb aku tak pakai heel sama je tgi kami

eima said...

@amiey lee

ala amy jgn la .. biar la ikut due dear ...ai takut la

syariza09 said...

kelasssss baby lan :)

♥cikmOt♥ said...

uikss...hang muat lagi pakai baju kurung...kelass ko jah...hehehe

eima said...

@♥cikmOt♥

aku mmg byk pakai bj kurung pi keja ... maternity dress jrg la... seminggu 2 kali cam tu tu pun sbb nk pi checkup..senang nk selak

Ujang9897 said...

lan gila..hahahaha



seramnya tgh perut dah besar...hahaha

cheqna said...

bini dia adik badik RCW kan??

maszmadi said...

wah!!!!! rezeki baby dpt gambo ngan retis..... tntu baby bangga kan.....

p/s: 'baby' dlm perut tau, bukan 'baby' wife lan pet pet

eima said...

@Ujang9897

nanti hang tgk perut yana menegang .... merening je berkilat² cucuk jarum pomm!! meletup...muahahha

eima said...

@maszmadi

tp mama baby tak bangga pun... saje je nk tempek dlm blog ....hahahha

jgn baby aku terkenan perangai lan petpet sudah .... jenuh aku nk plaster mulut die nanti

hyazz said...

wah memang syok la ko manje...dapat bergambo ngan retis.. seronok baby lam perut tu...tak ler kempunan...hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kalau baby dlm perut tu girl bleh la amik aura kecantikan bini lan petpet tu..

x lama la lg ni duenya ye..perut tu dh nmpak menurun..

Huda said...

bestnye gambo ngan retis :) eh beso tul perut tu..nmpk cam dh turun :)

Ya ALya said...

boy or girl......tunggggguuuuuuu.........

rasp said...

mmg cantikkkkk wifey dia....

Amy Syaquena said...

kelassss kau jah hahahaha.... comel perut ko beb...