Wednesday, October 5, 2011

Ceramah Penyusuan Susu Ibu

kul 8.30am nk gerak pi Klinik Kesihatan Putrajaya 
nk pi dengar ceramah penyusuan susu ibu 
harsu pegi ...kate nk nk cekalkan hati BF baby nanti


sebenarnye nk dptkan cop je .... kang Hospital Putrajaya tanya plak ....
pesal tak pi dgr ceramah mls nk byk songel ....





9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

owh..kena p ceramah gak ea..

eima said...

@nuyui a.k.a miss YUI

ye la klu tak, tak leh nk branak kat spital putrajaya

syawalsimpsons said...

ooo..aku tak tau pulak...mm..aku tak penah g pon sebelom ni...semalam aku nak balik..aku nmpk macam kenai je...lama aku tenung...sekali aku nampak ko dalam kete kat seat belakang...ye la...en panjang la...kikkiik...wahhh aku suke warna kete ko...class ko eima..aku on da way nak amik anak aku kat kettha..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

eh..ceramah ni boleh masuk dlm kursus 7 hari/setahun tak? office lepaskan ke kalau kita nak pergi ceraamh ni?

hyazz said...

oo... kena p lagi ek..kalau kat tmpt kya...yg first dah pergi..yg len takyah pegi dah...sama jer ceramah nye...hehe

Si BuDaK KaChAk said...

Susu ibu adalah makanan terbaik untuk baby... :)

eima said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

klu boleh masuk ... aku pun nk masuk kan dlm kad biru aku nih ...muahahahha

eima said...

@hyazz

mmg pun sama je ... tah prosedur br HPJ ..klu tak pegi nanti byk songel kat spital time nk branak tu

eima said...

@Si BuDaK KaChAk

pandai !!