Monday, October 10, 2011

Peel Fahim Tiap Kali Jumpe Troli

peel Abg Fahim tiap kali pi pasaraya yg ade troli 
masuk dlm troli baring
sampai kadang tu aku pinjam bantai dlm kedai tu...

pelik betui ..bila tanya nape gini comey weiii
"ayim nat la"

janji ko tak ngaruk sudah .. hahaha





die tu dah la panjang je ... pastu kaki terbengkok² 
tak penat ke .... heeeeeee
ngan keras lagi yg die pi baring....

bila suruh dok dlm stroller kejap je die nk 
klu berjalan sekejap pun die dh mls skrg ni
asek la nk berdukung je.... asal jalan 2-3 langkah 
cth br trn keta ...terus ckp yg die penat .... manja sungguh
slalu jugak aku nasihatkan die ... bab nanti ade adek 
takan la abah nk dukung die lagi ..adek sape nk dukung ??
mama mls ngan tak larat.... haha 
jawapan Fahim :" adek dindal tinggal umah"

sesuka hati die je tau ....


Note : puting ngan bucuk tu ubat penenang terbaik utk Fahim .....

12 comments:

mama rifQy said...

amboi fahimm..bukan main baeekk die landing ye!!

syawalsimpsons said...

amboi ayim bukan main erk...tak pun ayim la yang dukung adik...oit..laki pompuan ni..confius mak...menunggu jawapan ko lama benor...kikikikik

amiey lee said...

leh tak aku ckp...

" alahai napa ko tak bersalin tarikh cantik yg aku bg ritu 091011, apapun take care ok heeee"

nuyui a.k.a miss YUI said...

t dah ada adik, berebut plak.heheh..

ummiaqeef said...

tahniah eima dah delivered! nape x update?

maszmadi said...

erm,,, ni n3 autopublish ker..

lpas ni fahim x leh dok dlm tu lg tau, coz adik na dok lak.. k fahim...

congrats!! eima dapat baby girl! cantik tarikh 091011 kan... nti upload pic baby yerk...

wahida said...

baca komen kat atas, kata awak dah delivered...

tahniah yer..tumpang hepi!!

Nad @ MamaZakwan said...

uit, dh bersalin..!!!!!
congrats!
tak sbr nak tggu hang update pasal new baby ;)

hyazz said...

...taniah manje..sonok bile dengar...nanti up gambo baby ek

~aSHa~ said...

bila nak review ttg adik

Huda said...

tahniah eima :) dh delivered ek :)

rasp said...

baeekknya landing hehehehe...
tapi senang gak nak shopping kalo gini :)