Thursday, October 6, 2011

Sakit perut yg aku konpius

start dr smlm baby dah ngeras² dah
mlm smlm byk kali aku bgn sbb konpius sakit perut nk membuang ke 
sakit perut lain ni 

tak dpt aku nk bezakan 
tp asal pi toilet mmg tak de pepe kuar
aku bkn jenis sembelit ... tambah² klu time pregnant mmg lembut je 

aku rasa cam dah tak lama dah je 
huhu 
takutnye
aku asek ckp kat baby jgn la kuar lagi 
mama nye appointment ngan KPMC tak setel lagi
br amik refer letter kat klinik panel smlm 
hari ni mlm br nk pegi KPMC tu 

sabar ye nak ...abis setel semua persediaan 
baby nk kuar tgk dunia dah bleh tau 
ckit je lagi nk setel ni ...... yg penting jumpa gyne dulu 
kite book spital ngan doc ye 



Note : rasa cam nk bersalin anak pertama je .... 

13 comments:

syawalsimpsons said...

alamak..aku lak yang excited..kikikik...BB kuar 15/10 tau...BB rilex dolu...main2 elok2 jgn ganas2 tau...nnt dah settle baru kuar..

♥mama eza♥ said...

aiyak nk kuar dah ke..ko bersalin kat KPMC ke..hope seme berjalan lancar

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbr2..lom lg..hehhe..

♥cikmOt♥ said...

ishh ko ni...kalu dia nak keluar...mana leh tahan dah...hehehe

cheqna said...

semoga Allah permudahkan segalanya ye

Cik Anita said...

baby tak sabar nak jumpa mama dia la tu...

Ujang9897 said...

meletup kt spital mana ni..


ada jmput la..baca ayat last

http://azfar9897.blogspot.com/2011/09/rasulullah-dan-limau.html

ummiaqeef said...

tgk perut ko cam dh turun je,x lame dah tu.. semoga selamat semuanye.. amin..

eima said...

@♥mama eza♥

standby takut putrajaya penuh ... tak mo la branak kat kajang takut....

eima said...

@♥cikmOt♥

kak jgn gitu kak ... ko ni wat aku cuak la

eima said...

@Ujang9897

hehehe aku tak baca entry tu ...muahahhaha

eima said...

@ummiaqeef

mmg dah turun dah.. letak tapak tgn dah rata ...huaaaaa

maszmadi said...

pape pon smoga sume selamat yer eima.....