Sunday, November 27, 2011

@Puteri Resort, Melaka

last minute punya plan
diorg kan cuti 3 hari 
semua mula pakat sebuk nk berjalan
aku yg cuti 3 bulan ni rileks je...hahaha

gerak dlm kul 12 lebih 
trafik slow sepanjang jalan 
benti rehat Hentian Jejantas Ayer Keroh
picnic dulu ...MIL dah siap masak memacam

Check in kat Puteri Resort kul 3 pm lebih
hujan renyai2 lebat
aku cam biasa la lepak bilik sementara anak bujang aku ngan abah die pi terjun pool bersama2 sepupu2 die 
kemain happy lagi Fahim almaklum la dah lama tak pi berjalan 

aktiviti mlm aku : lepak bilik lagi la 
diorg pi mkn2 jalan2
aku mls amik risiko nk bw puteri aku ni berembun
 

Note: MIL suruh tinggal alisha ngan die boleh aku kuar jalan tp aku tak bw pump........

3 comments:

@e_da said...

wahhh bam bam nya baby... dah makan angin yek....

L said...

heheh.. comelnyer puteri die... huhu.. kasi syg seket..

jom baca juup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kecik2 dh lh makan angin yer..
sy pernah kursus gak situ.. =)