Wednesday, November 30, 2011

Rupenye Best Kpop

sepanjang aku berpantang TV la jd teman setia aku 
dok la layan cite yg tak minat/tak suka waktu aku sehat sejahtera 
itu je cite kat tv yg dok tayang hari2

lama2 aku jd addicted kat Kpop ngan drama hindi 
gile...gile... aku jd nye

dulu dok pelik nape la org dok gile sgt ngan drama korea Fullhouse tu 
rupenye mmg terbaik la ....

belah petang plak cite PASTA
mmg terbaik la ... tp dah abis dah cite tu ganti ngan cite cinderella pe tah ....

dulu aku ingat drama hindi ni tak besh 
tak penah aku buka channel zee 108 
byk betul drama besh ...mmg berbeza ngan filem hindi
kisah kehidupan seharian bknnye hidup dlm khayalan cam filem tu

fav aku shobha somanthi 
mmg terbaik la kisah epik ni wlupun drama bajet murah 




Note :tak lama dah bulan 1 ... hopefully semua fav drama aku ni abis b4 aku naik keja ...

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

udah berkenanla plak tu..huhu..

syawalsimpsons said...

kan aku kata best...kikikiki...udah suke yeee

♥cikmOt♥ said...

akak pun layan pasta...hahaha...

beria nak tau citer mula2 sanggup nengok kat tenet...even hero dan heroin tak secantik dan sehensem mana...tapi mang layan ar citer tu...

skang diganti dengan citer cinderella stepsisters...malam plak layan citer korea di 8tv...jam 830 malam citer my princess...tapi citer ni dah layan abis kat tenet itu hari...hahaha...

esok lusa ganti citer baru dah...my girlfriend is gumiho..awek dia serigala jadian...hehehe

ch@ said...

ahahaha aku pun layan drama pasta tu. laaa ni dh blk kerja, tv pun tak sampat nak tengok. kelam kabut.

MRS. K said...

cinderella stepsister tu dah tayang kat chanel korea astro haitu.. huhuh..


dulu masa pantang hadif, aku layan sinetron indon jek

Nad @ MamaZakwan said...

adeyh...
minat dah ke lain plak
hehehe..
kejap je tu
dah naik keje nanti
sure lupa balik, hehe

rasp said...

bila dah mula ter-layan...
mesti akan ter-sangkut kaannnn :D

maszmadi said...

tu lah kalo time pantang kan..... asik tv tv tv jerk..... kalu masz dulu abis cerita tv sume chanel astro masz tgok, tp dah ujung2 berpantang tu, habis masz korek novel2 adik n baca..... haha

bestnyer berpantang.....

Nad @ MamaZakwan said...

eima
tolong kasik link entry utk menu masa berpantang..lupa nak bookmark la aritu, huhu!

tq

.::Lynn::. said...

aku suka nengok channel 202