Tuesday, December 27, 2011

Alahai sekejap je kan 90 hari

sekejap je dah nk 90 hari 
hari ni dah hari ke 77 hari dah aku bercuti
sekejap je rasanya 
cam tak puas lagi aku nk dok kat rumah 
rileks je 
tak yah pk pepe sal opis 
tak yah terkejar2 bantu boss aku tu

tp berbeza time aku branak kan fahim dulu 
tak sabo nk naik keja sbb boring
almaklum la time aku MIL aku jg, dok kg.
so tak dak ape aku leh buat melainkan ngulit c fahim 
makanan pun MIL aku bw masuk bilik 

TQ mak....
kali ni aku request ngan MIL just jg time memula sampai aku dah sehat je 
pastu aku pantang sendiri 

aku naik keja 9.1.2012 ingat nk cuti 2-3 hari b4 naik keja tp boss aku dah call tanya bila nak naik keja 

sempat la aku kaji pasal opsyen SBPA sbb JPA dah tangguhkan tarikh akhir sign pd 15.1.2012




Note: mesti aku akan rindu tido berulitkan 2 org baby aku tu .....




7 comments:

ch@ said...

ko tiga bulan, aku yg dua bulan je ni? hahaaa struggle pergi balik ambil hntr anak-anak (dh dua org kena sebut anak-anak) sudah mula membiasakan diri, kerja dan rumah. hihiii. cayok-cayok. tapiii, hari2 rindu kat anak-anak.

~aSHa~ said...

mesti kamu akan terindu2...baunye...peluknye, cium2nye beratus2 kali, beraknye, kencing nye dan nak mandikannya...

syawalsimpsons said...

boleh la...masuk keje...cari aku tau..leh kaji sesama SBPA ni..kiikikikikik...

ummiaqeef said...

sekejap je rase kan..

maszmadi said...

hoho bos dah call yerk, x sabo dia nak ko keje yerk eima.. erm, nestnyer ada baby kecik.....

LiErOSe~QiEmi said...

kannnnn aku pun rase jap je..

ni pun jap lagi nak balik ni... nk tgk baby... nanges tak mo tido tu haa

sweetmama@eija zaquanziqry said...

Skrg ni masa mmg berlalu dgn pantas..
tup2 dh nak tahun baru..

my baby pun rasa cepat jerk mmbesar dh 7 bulan..