Thursday, December 1, 2011

Alisha Budak Mabuk

adek ngan abg mmg cukup berbeza
dulu abg tido berbuai 
adek plak gayat ngan buai
bkn takat buai, keta,stroller ngan mende berhenjut
kompom die pening sampai die muntah
aku br cadang nk beli stroller pink kat die time hari ke 45 
hari aku leh kuar umah ...tp die bantai muntah kat stroller display satu kedai di dlm negeri selangor


seb baik tak de org nampak ... tp tak tau la klu CCTV ade nampak ...

nampak gaya nye aku kena praktis anak dara aku ni la 
hari2 bw naik keta ... bg die biasa ngan keadaan bergoyang2 ni
klu tak payah nanti ...silap2 bw sampai ke besar




disebabkan alisha suka sgt menepuk muka sendiri
aku terpaksa ajar die tido meniarap/mengiring
budak2 zaman skrg mmg tak suka berbedung...asek la menjerit klu kena bedung ...



Note: meniarap baby ok...tp kite kena selalu pantau ...sbb baby usia hampir 2 bulan ni dah kuat untuk ubah kepala diorg....

14 comments:

.::Lynn::. said...

pastikan cadar tak buleh ditarik ketika baby tido meniarap

MRS. K said...

manjaku kah?????

Nad @ MamaZakwan said...

kalu bawak smpi ke besar takleh naik kete,
alamatnya mmg takleh nak temankan mama nye soping2 la gini, hehe..

ch@ said...

kita setuju dgn lynn. aie pun tidur meniarap. mcm org tak sedar diri bila dpt tidur.sebiji mcm alisha tu la, tertonggek je montot comel tu. hahaha, kena biasakan eima kot tak ssh gak nak bawa alisha jejalan.

♥cikmOt♥ said...

hehehe...iris plak kalu tak bedung tido tak berapa nak lena...asikk terkabe jek...terkabe tu terkejut ye...hehehe

mamalieyna said...

comel je tido camtu..aloo jeles nye depa ada anak girl..hee~

brutal tapi comel said...

rasa cam nk tepuk je montot dia! tomei!!!

Fida Ghazi said...

tengok gambar alisha ni.. tetiba rindu kat bau baby...haihhhh!

Qhaifa Nur said...

alahai geramnya tengok...
nampak selesa tido meniarap gitu..

@e_da said...

alamak seramnya tgk dia tido niarap.. takut lemas kalau tak pandai pusing... eima kena biasakan bawa naik keta.. adik ida sampai tua naik keta mabuk... payah nak bawak jalan

eima said...

@.::Lynn::.
OK AKANDIPASTIKAN

eima said...

@MRS. K

RAHSIA...muahahaha

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

tgh dok ajar die la ni...

maszmadi said...

alohai mabuk ker... huhu

erm, cumel jerk alisha tidur meniarap, tp kn jaga bebaik la kan, takut lemas laks..