Friday, December 9, 2011

ex-awek Suami Jiran Sebelah Rumah !!

ex-gelpren, ex-awek, ex-skandal, ex-minah yg laki korg penah minat
berjiran dgn korg ....

ape prasaan korg 
a. geram
b. jeles
c. sakit hati
d. tension 
e. emo sampai nk meroyan 
f. tak kisah pun

dan ape perasan korg bila laki korg tetiba sampai kat umah terus ckp 
jiran korg umah no. bla...bla... tu minah yg die slalu sebut zaman korg bercinta/memula kenai dulu ....

cth ayat :
"honey .... rumah dot..dot .. tu rumah amy la"

pas 2,3 hari 

cth ayat:
"honey ... laki amy tu hari2 saya nampak dok rumah je... tah pepe kawen ngan org tak berkerja gitu"

aku pilih f. sbb klu laki aku nk kat jiran aku yg penah jd title spt di atas tu die tak kawen ngan aku kan ....


dari dulu sampai skrg
aku tak penah reti nk jeles 
pelik sungguh ...even kadang tu ade terasa hati tp aku tak dak la jeles 
cuma cekal hati utk berusaha bersungguh nk challenge bg jd terbaik je la 



Note: cerita ni tak dak kaitan ngan aku ye .... cite org lain ni ....aku tolong up je.....




16 comments:

.::Lynn::. said...

aku cuma jeles bila laki aku asik layan anak je.... ^__^

amiey lee said...

hee no komen..

syawalsimpsons said...

kakakka...sengal aku egat ko...terkezuttt mak jemah....mmg hati kau keras ROY..kakakkak...kalo aku pilih F jugak...sebab kalo die nak dah lm dier G rembat pompuan tu...masalahnyer tak da sape nak kat dier..aku je nak kat dier..kikikiki

rasp said...

none of the above :)

Anamarza said...

jawapan tiada yg di atas :)

MRS. K said...

wahaaha.. laki die panggil honey... hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,ingtkan berkaitan ngn akak td..

Nad @ MamaZakwan said...

eima, eima...
bikin suspen jek, huhu!
^_^

*Miss Geli^ said...

hoi hoi..apa ni?

Cik Anita said...

jeles tu mesti ada kottt..heee

Qhaifa Nur said...

jangan lebih2 udah...

maszmadi said...

hurm, tetiba up cerita ni.. ko up cerita sape ni eima.. haha

aku pon 'f' jugak...

Cik Meeja said...

Kalau CM adela jeles sikit kot..Tapi xdela sampai meroyan..As long as laki CM x cbuk nak jaga tepi kain jiran tu okey la..Hal dorang suke ati dorangla kan..Lainla klu ari2 encik laki duk bertenggek kat tepi pagar konon2 wat bz siram bunge padahal nak usha ex-awek die..Ha! yang tu bukan CM jer meroyan, ngan encik laki & jiran tu sekali aku kasi meroyan..Haha!

mamalieyna said...

jeles tu WAJIB aa..tp rasanya mslh ni takkan timbul kot..haih mintak simpang laah~

eima said...

@*Miss Geli^

oit ko pe hal...hahaha

Cik Sibuk said...

oohh..tak sanggup.
tapi takkan nak mintak pindah rumah kot..