Friday, December 2, 2011

Kajang dilanda Banjir Kilat

slalu kite dgr bandar kajang dilanda banjir kilat 
slalu dgr org pesan jgn park keta kat metro kajang klu musim hujan terutamanya musim tengkujuh cam skrg ni

dan kali ni adalah banjir kilat terburuk dlm sejarah banjir kilat di kajang 

aku tgk berita kat awani & TV3 dah cam kat banjir kat thailand dulu

mesti sbb longkang tersumbat 
sampah sarap dibuang merata2 



pic kredit Harakah Daily



Note: aku br bajet nk pi manjaku kajang seb baik cancel, pi manjaku bangi je smlm.....

3 comments:

L said...

waaa. semalam aku tgk fb ada buaya kat situ.. xtaw la betul ker x..

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

~aSHa~ said...

buaya? mak ai...dasyat tu

ke buaya darat??? ehehee

ch@ said...

tu la kan? skrg ni byk sgt penduduk, byk jugala bahan2 buangan penduduk. lagi2 bdr kajang yg tak berapa nak besar tu. sgt mudah dinaik air.