Monday, December 5, 2011

Kesian Fahim, kes lama tak pegi skool

hari ni hari pertama fahim pergi skool sejak dia bercuti hampir 2 minggu lebih
sbb sepupu die dtg, pi bercuti, dan jugak demam sbb terlebih mandi pool
mood bekerja abah dah bercelaru sbb anak kesayangan dok menjerit mintak tolong time abah drop die tadi

"abah yong....abah yong...."

mungkin cekgu yg slalu jg die tak dak kot hari ni .....sbb enPanjang ckp semua yg die tak nah nampak...

alahai kesian anak aku tu.... enPanjang dr td kejap call aku..kejap2 sms aku ... dah tak tenang la tu anak die menjerit minta tolong td ...

dlm kul 10 am kang aku nk kuar gi amik die la... tak sampai hati aku nk biar lama2 fahim kat taska tu....
esok hantar lagi tp hari ni gak ... aku amik awal lagi...
bg dia biasa balik pegi skool



Note: garang2 abah tp hati die sgt lembut+mudah cair bab anak2 dia....kalah aku

9 comments:

~aSHa~ said...

olo olo abg fahim mintak tlg....sian kat dia...

abg danish kat umah dgn kakak baby ni pun lama betul tak pg skooll....tak tau la apa cite nanti kalo bulan jan masuk tadika semula..skrg duk umah dgn pengasuh

ch@ said...

aku yg baca terbayang mcm mana fahim minta tolong. jgn ko hubby ko, aku pun ikut sedih sama.

kita yg emak ni, lagiiila tak sampai hati. kalau boleh nak berkepit je dgn anak2.

MRS. K said...

lama tak pegi skool, gitu ler jadinye..

hyazz said...

laki..nampak jer keras..tapi ngan anak..huhhh..kalah mak nye...

mamalieyna said...

hukhuk..ciannye...dpt bygkan...isk..isk..cian betul..huu!

eima said...

@hyazz

betui kak ... nanti je garang... slalu pgg rotan tp tak penah plak die rotan anak die tu... hahaha

eima said...

@mamalieyna

kak ... ima pun tak dpt bygkan cam ne la die minta tolong .. yg pasti abah die mmg dah nk gile tu sbb terngiang2 suara anak die minta tlg ....

rasp said...

alaaa cian fahim...
leh bygkan camner dia takmo gi skol tu...
mmg hati leh cair bila bab2 gini...

@e_da said...

alahai siannya.. nak taknak kena train gak sebab eima keje nanti kena hantar gak kan