Friday, December 2, 2011

Kisah Sedih Kami

pada 25/11/2011 lepas
biras aku kehilangan zuriat yang dikandungnya selama 7 bulan lebih
anak die meninggal dlm perut
sbb kematian tidak dpt dikenalpasti mungkin kerana masalah BP yg tinggi
biras aku ni ade darah tinggi 

baby tu adalah baby boy 
anak ke 4 die ... 3 lg anak die semua nye girl

2 dr anak2 die ade kat umah aku sekarang ni, bw diorg bercuti
diorg tak tau lagi pasal adik diorg dah tak de sbb start cuti sekolah diorg dah ade sini
wlupun adik bongsu dah bg tau yg "baby dlm perut ibu dah mati"

sedey mmg sedey...tp kami sekeluarga redha 
mungkin ade hikmah semua ni 





Note: ibu2 mengandung kiralah pergerakan janin anda sentiasa ...jika kurang dr kurang 10 gerakan dlm 24 jam, cepat2 lah pi spital

8 comments:

mamalieyna said...

sedih dan sebak pulak dgrnye...berat nya dugaan...hrp tabahlah dia..

setiap ketika, mmg risau keadaan bb dlm perut..Alhamdulillah, setakad ni, gerakan sentiasa dirasa..

nuyui a.k.a miss YUI said...

salam takziah utknya..

amiey lee said...

takziah ye..takpa ada hikmah nye..sabar dgn dugaan dr Allah

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

salam takziah buat biras eima..mmg sedey rasanya kehilangan zuriat yg dikandung selama 7 bulan pulak tu..moga dia tabah hadapi dugaan dari ALLAH.

ch@ said...

takziah buat biras ko dan keluarga.
sedih aku baca, masa pregnant aku mmg risau jadi macam ni. jadi terkilan. mungkin ada hikmah dan sabar menghadapi ujian.
betul kata kau tu, setiap masa kena alert pergerakkan baby.

rasp said...

takziah....
smoga dia tabah menghadapi dugaanNya...
insyaAllah ada hikmahNya nanti..

Nad @ MamaZakwan said...

salam takziah..
ala, tetibe riso le plak, huhu!

Qhaifa Nur said...

takziah...
redhakan pemergiaannya...
ALLAH lebih menyayanginya