Tuesday, December 20, 2011

Selamat Push2 MamaZakwan

 
 
memandangkan aku jarang benor online sekarang ni 
aku nk wish awal kat my dear fren ni Nad@MamaZakwan 
dah tak lama dah die nk push2 adek abg wawan
dlm 3 hari lagi je due die 


aku doakan semoga ko dipermudahkan segalanya, semuanya selamat ibu dan bayinya.

Tips Mudah Bersalin: ni tips2 aku bila saat2 akhir ni...berjalan byk & bila dah kuar tanda tu gagah diri berjalan byk2 jg tau ....insyaallah doa nabi yunus jg jgn lupa



Note : Rindu saat lahirkan Alisha .....

5 comments:

ch@ said...

aku berdebar jugala eima. hahaaa.
aku pun rindu bersalinkan aie. mcm kjp bnr. pastu aku tak jahit pula, rasa mcm tak bersalin pun ada.

Nad @ MamaZakwan said...

alahai....
sampai wat entry, huhu!
mekaseh eima..!
insya-Allah akan guna tips yg diberikan..thanks ek! :)

debor ni!

eima said...

@ch@

terernye ko .... even ie 3.+kg ko takk jahit ek...hebat la...

aku terangkat bontot gak...hahaha lupa teknik

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

ye la.... mudahkan dr entry ni ramai yg akan doakan nad jugak ....insyaallah semua nye akan selamat dear...

~aSHa~ said...

ermmm bila2 je dah ni...semoga selamat