Monday, January 16, 2012

1st Day Kembali Bekerja Selepas 99 hari Bercuti

huh ....!!
mengeluh panjang aku 
bila tgk keadaan meja ngan bilik aku 
bau nye pun kurang gak 
mayb sbb yg ganti aku tu lelaki kot
tapi aku tak kisah pun .... anyway TQ zul ....


wlupun aku kat opis sekarang ni ... aku rasa jiwa aku kat rumah 
rindu TV rindu alisha

muka fresh pg tadi dlm keta

tah ape cite ngan anak dara aku tu 
boleh ke die biasakan diri ni ... mudahan tak dijangkiti penyakit lagi


bila dah lama tak bekerja ni 
pelik je aku rasa 
pagi² lagi dah dihidangkan dengan gossip²


Selamat Bekerja aku wish kan utk diri sendiri

lepas dari hari ni 
blog² korg akan selalu aku terjah.... o0oyeahh

Note: byk yg nk kena wat ni ... bertimbun²

17 comments:

Ujang9897 said...

patut la tak g hari keluarga..=)

@e_da said...

alolooooo tembamnya pipi dia.. tgk muka camtu syg nak tinggal kan...

Amy Syaquena said...

lamanya tidak singgah ke sini...ko dah start keje ke beb...

cheqna said...

ok ok
selamat bekerja ye =)

eima said...

@Ujang9897

ko pegi ke ... alahai ....
they all lupa ke aku la ....ptt invite la sbb aku dah naik keja pttnye

eima said...

@@e_da

mmg syg sgt....huwwwaaaa

eima said...

@Amy Syaquena

hari ni .... hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,dah kembali..

slmt bkerja ea sis!!

MRS. K said...

pandai ek masuk keje ari gaji.. ngeeeeee

syawalsimpsons said...

jangan lupa terjah blog aku gak....kurus jaa aku tgk tadi..dah macam aku dah...akkakakkakak...kawan aku kata sama saiz jaa aku ngan ko...

ch@ said...

oiii gebunya anak ko ni, dah la putih melepak. geram aku. meh sini nak menggomol pipi dia tu.

maszmadi said...

wah.. dah masuk keke balik ari ni eh.. mesti petang nanti x sabar nak balik umah nak tengok anak dara bambam tu kan...

::NureeN:: said...

comelnya dia... x sabar nureen menunggu bb dlm perut ni :)

Qhaifa Nur said...

selamat bertugas...
memang bole teringin baby yang comey ni..

Nad @ MamaZakwan said...

selamat bekerja!! :)
mesti kangen banget pada si kecik ngan abang nye kan..?
dah 99 hari cuti ;)

~aSHa~ said...

selamat kembali bertugas dan selamat merindui si kecik

eima said...

@::NureeN::

wahhh tahniah dear....