Tuesday, January 31, 2012

Balik Awal Sempena Cuti Esok

petang ni half day lagi 
nk bawa c abang check utk 3 tahun lebih 

aku pelik betul ngan fahim suka sgt pi klinik umpama pegi shoppin kompleks 
adek aku amik lambat ckit dr taska bw abg pi klinik dulu
si abg kan dah lama tak dpt nk bermanja sgt ngan mama sejak ber"adek" ni 

esok dok umah je la gaya nye .... 
enPanjang org selangor 
hopefully keja tak byk leh balik awal....
bleh gi jejalan



Note : lupa plak bw myKid Fahim hopefully bleh la aku register nanti .....

9 comments:

syawalsimpsons said...

aku coti esok derict...1-7...kikikikiki...ponya coti sakan..balik KG je kot...

syawalsimpsons said...

aku coti esok derict...1-7...kikikikiki...ponya coti sakan..balik KG je kot...

cheqna said...

slmat bercuti la yer

.::Lynn::. said...

esok aku sorang je cuti, yg lain² orang selangor..

LiErOSe~QiEmi said...

esok laki aku cuti... aku keje huwaaaa

wahida said...

yezzaaa...aku start cuti dari esok sampai 8 hb weh...suka suka suka...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hahaah, sama mcm Zaquan la cukup suka bila ckp nak pegi klinik, skrg ni makan ubat pun dia suka..sakit sikit sibuk suruh bawa g klinik..

mamalieyna said...

si abang masih berchckup eh? arif last checkup time umo 2 thn jer..

ch@ said...

oni lagi best, tak pnh pun gi check-up. hahaaa. bawa pun sbb imunisasi dgn sakit2 je. aie pun sama mcm tu jugak. ngeee. aku bawa pergi swasta je. aku keje sok.